ORGANISATIE-ONTWIKKELING, DE OOIEVAAR, BEZOEK VAN FELIPE EN LETIZIA AAN ARAGÓN, PILAR CELMA VALERO EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 15 JULI VANAF 5 JANUARI 1991

11:45 Van mijn oudste zoon ontving ik een foto van een ooievaar die achter zijn huis is neergestreken. De ooievaar is het symbool voor nieuw leven. Daarom memoreer ik aansluitend aan mijn bericht De Arc de Triomphe in Parijs, mijn documenten d.d. 14 juli vanaf 5 januari 1991, postcode 6601 CB 28 in Wijchen bij Nijmegen en Palabras de Su Majestad El Rey mijn documenten waarin de ooievaar is vermeld of afgebeeld: Prinsjesdag 1996 (2), Voortgangsrapportage, Ethiek, Gele kaarsen, Justitia, Vijf witte ballonnen, Schotland, Heydanus, Organiseren van het kapitaal van de toekomst, Valkhofnieuws, Storm is over, Terug van bijna weggeweest, Retour Nijmegen-Wassenaar II, El holandés errante, Verdere ontwikkelingen, De Ooievaar, New Hope, Van Torremolinos tot Cáceres, Geachte Anonymus, Puinruimen en herstarten, Cervantes Game, Topsalaris en Het Accoord van Eton College, Winning notification, Alle ogen zijn gericht op…, De Keizerskroon werkt…, Spanjepolis, Jus d’Orange, Bozo, The Verdict, George Görtemöller, Carla Peeters en Frits Wiersema, Terug in Paleis Het Stadhouderlijk Hof en Prinsjesdag 2008, Hondenbelasting, Colloquium van de Asociación Europea de Profesores de Español in Buenos Aires, Nieuw Licht op Brussel Deel 1, Prinsessen van de wereld, De Europese Rechtsstaat is van start gegaan, Witte ballonnen en een rode loper en Convergentie en Transparantie.

Inzake Prinsjesdag 2020 meldt de Telegraaf vandaag Geen rijtoer van koning Willem-Alexander op Prinsjesdag. Na dit te hebben vastgesteld gaat mijn aandacht uit naar het bezoek van het Spaanse koningspaar aan San Juan de la Peña. Wij hebben dit klooster in 1990 bezocht en eveneens tijdens het AEPE-congres van 2013 in Jaca. Samen met Luis Chirinos ben ik daar getuige geweest van een bezoek van Koningin Fabiola van België. Ook bezochten zij Santo Domingo de la Calzada. Fantastisch om te zien hoe onze Spaanse vrienden oude herinneringen weer tot leven hebben gebracht. Wij zijn hier voor het eerst al in 1974 geweest. Dat geldt ook voor Santo Domingo de Silos. Het congres in Jaca vond voor de derde keer plaats onder leiding van Pilar Celma Valero. Zij is vermeld in Healing and Reconciliation, Uitwisseling van uitgangspunten van beleid tussen het Instituto Cervantes Benelux en het Instituto Cervantes de España, El Diario de la Princesa y candidatos para la junta de gobierno de la Asociacón Europea de Profesores de Español, Plechtige opening van het AEPE-Congres in La Coruña, Asamblea General en La Coruña y presentación de editoriales, Excursión a Santiago de Compostela, Talleres y presentación de editoriales, Clausura del cuatrogésimo quinto Congreso Internacional de la Asociación Europea de Profesores de Español en La Coruña y Cena en Hotel Hesperia, Zalmsalade van Hofman Catering, La última estrofa del himno nacional del Reino de los Países Bajos, Recordando Steven Spielberg en Nimega, If you want me you’ll take me for what I’m worth, Cuadragésima cumpleaños de la Princesa Máxima, La Legalidad, Solemne inauguración del congreso de la Asociación Europea de Español en Cuenca sobre la cultura Española entre tradición y la actualidad – Nuevos retos en la enseñanza de la lengua Española, Workshops, presentatie van uitgeverijen, Algemene Ledenvergadering en muzikaal onthaal in Cuenca, Mensaje de Chipre, Vídeos de Cuenca, Belmonte, Mota del Cuervo y El Toboso, De koninklijke weg naar Valkenswaard, Gijón inschrijving en uitreiking materialen, Openingsbijeenkomst AEPE-Congres in Gijón in aanwezigheid van de autoriteiten en lezing van schrijfster Lourdes Ortiz en Cervantes Empleo, Indrukwekkende presentatie van Rafael del Moral en in mijn videoreportages van de hiernavolgende AEPE-congressen in Ávila (2014), Burgos (2015), Palencia (2016), Gran Canaria (2017), Zamora (2018) en San Sebastián (2019). In dit verband ben ik gelukkig met de uitleg van de Portugese koningen omdat ik in Zamora heb gelogeerd in het voormalige paleis van Afonso I.

Het doet mij deugd dat Spanje en Portugal hun grenzen thans voor elkaar hebben geopend en hoop dat onze excursie naar Bragança daaraan een fundamentele bijdrage heeft geleverd. Daarom dank ik langs deze weg de musici die ons toen met een prachtig concert hebben ontvangen in Zamora. In dit verband heb ik gisteravond gekeken naar de Dutch Monarchy Tree.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 15 juli vanaf 5 januari 1991: 1992 Een bedankje 1995 Su carta del 10 de julio de 1995 a la Señora Concepción Crespo Asenjo Directora de administración en Alcalá de Henares 1996 Cupido 1997 Why are you sitting on the roof of that house in Saint Tropez?Concern 1999 Problems 2000 Presidentschap 2002 Hotel Byblos 2003 Het hemelbed 2004 Paars en Rood succesvol 2005 We are waiting for the message of The Queen 2006 José Luis de Celis 2007 Compagnons 2008 Sleutel 95 2009 De Europese Investeringsbank en het geheim van Professor J.G. Knol  2010 Rapportage aan Thomas Triebels 2011 Veertien jaar na de fatale gebeurtenissen in Saint Tropez en 2012 Cervantes Automatisering en Produkties beste Maagd: Door hoge normen te hanteren kunt u roem en fortuin vergaren en u zult het uzelf niet vergeven als u daarmee een loopje neemt. Weersta de verleiding te makkelijk succes te boeken. Een geschikte dag om te solliciteren.

Schorpioen: U bent productiever dan anders. De omstandigheden voor een vergadering of afspraak zijn goed. Reserveer ook tijd voor uw administratie zodat deze zich niet opstapelt. U bevindt zich in een korte, doch voorspoedige cyclus.

Vissen: Roep de familie bijeen als u een belangrijke kwestie wilt bespreken en zorg dat de communicatie met naasten goed is. Misschien moet u ineens voor uw werk op reis. Controleer reisdocumenten; het reisbureau kan u verkeerd hebben begrepen.

Voor de goede orde.