BEZOEK VAN LOS REYES DE ESPAÑA AAN CUENCA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 16 JULI VANAF 5 JANUARI 1991 EN NIEUWS OVER PALEIS SOESTDIJK

08:40 Na verzending van Organisatie-ontwikkeling, de ooievaar, bezoek van Felipe en Letizia aan Aragón, Pilar Celma Valero en mijn documenten d.d. 15 juli vanaf 5 januari 1991 zag ik het bezoek van Felipe en Letizia aan Cuenca op 2 juli van dit jaar. Zeer bekende beelden tijdens hun bezoek aan het Museo de Arte abstracto Español. Ik ben mijn Spaanse vrienden zeer erkentelijk voor deze beelden aangezien ik nog niet heb kunnen vaststellen of het AEPE-bestuur er al in is geslaagd om mijn reportage op het internet vrij te geven. Bij het zien van deze beelden kreeg ik koude rillingen. Escalofríos noemen wij dat hier.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waaraan Cuenca is gerelateerd: Juan de CervantesLoopbaan John L. van der HeydenVijf Margrieten  – Vídeos de La Coruña y SantiagoHet Top Centre in Diemen, de voorloper van Cervantes EmpleoAEPE-Congres in Cuenca en Mr Abraham Moszkowicz opnieuw aan het woordOp weg naar Valentijnsdag 2011Recordando Steven Spielberg en NimegaIf you want me you’ll take me for what I’m worthCuadragésimo cumpleaños de la Princesa MáximaDe Europese Rechtsstaat is van start gegaanEerste Pinksterdag Aalbers MarbellaTweede Pinksterdag Parijs in beeldSucces voor Abraham Moszkowicz the next stepUna botella de vino Argentino de San JuanBericht aan mijn Super-DL  – Wat een feest!Aankomst en inschrijving AEPE-Congres in CuencaSolemne inauguración del congreso de la Asociación Europea de Profesores de Español en Cuenca sobre la cultura Española entre tradición y la actualidad – Nuevos retos en la enseñanza de la lengu EspañolaWorkshops, expositie van uirgeverijen en Las casas colgadas in CuencaExcursie door de Provincies Cuenca en Toledo en bezoek aan El TobosoHistorisch bezoek aan het Kasteel BelmonteBezoek aan La Finca Antigua op de grens van de Provincie Cuenca en de Provincie Toledo in La ManchaEl ChuleteroTerug in El Toboso na 23 mei 1992Mota del CuervoWorkshops, presentatie van uitgeverijen, Algemene Ledenvergadering en muzikaal onthaal in CuencaWorkshops, sluiting, excursie naar de ‘Ciudad Encantada’ en afscheidsdiner in CuencaMensaje de ChipreVídeos de Cuenca, Belmonte, Mota del Cuervo y El TobosoEn un momento dado y algo sobre las tres castasBurgerservicenummer en Pim KaperBevestiging deelname aan cavalerie- en artillerielunch verzondenAd Scheepbouwer en het Wapen van NijmegenMr Abraham Moszkowicz en het gelijk van Maarten van RossemAdreswijzigingen, paspoortnummer en communicatie met de Britse Ambassade in Den HaagDrie jaar na de reünie van de School Reserve Officieren Cavalerie (SROC) in AmersfoortPesident William Jefferson Clinton Best American President of All TimesBezoek aan de Verenigde Naties en Rennert BilingualGuillaume Lesèvre, Haags Juristen College en Koninklijke DienstDe koninklijke weg naar ValkenswaardInventarisatie Spaans in de BeneluxHet goudgeel van de Stichting Beroepsgerichte OpleidingenVaar wel mijn dierbare Keizer KarelstadPrincesa Máxima 41 años y la Luz en Susana HeikelOpsomming documenten met betrekking tot Mr Abraham MoszkowiczKrasnapolsky en Isabel Clara Lorda VidalIndrukwekkende presentatie van Rafael del MoralEl Hereje en mijn documenten d.d. 16 juli vanaf 5 januari 1991:

1992 Carta a Don Juan Gimeno Ullastres del Instituto Cervantes del Reino de España en Alcalá de Henares  1995 Instituto Cervantes in Spanje ter attentie van Directeur H.W. Lulofs van het Management Centrum VNO-NCW de Baak Koningin Astridboulevard 23 2202 BJ Noordwijk 1996 Declaratie ten behoeve van de Stichting Cervantes Benelux aan Minister-President Wim Kok van het Koninkrijk der Nederlanden 1997 Midnight call by Mark Löwenstein on behalf of Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales 1998 Kaagweek 1999 Herz en het gesprek met Ir P. Hupkens te Vlissingen 2002 Entre mi gente 2003 Feria de la Virgen de La Carihuela 2004 John Hyde Park 2005 Fiesta de la Virgen del Carmen 2007 De springplank naar Latijns-Amerika 2008 Nieuwe postzegels 2009 Nieuw Licht op Toledo 2010 De Nijmeegse Vierdaagse 2010Verslag 2010 week 28  2011 Pro-actief handelen en 2012 Britse aandacht voor de European Cervantes Foundation, het Instituto Cervantes England and Wales en paspoortnummer beste Maagd: Uw belangstelling voor politiek, bestuur en management kan tot een baan in een van deze sectoren leiden. Uw natuurlijke talent om leiding te geven zal opvallen en anderen zullen zich achter u scharen. U krijgt geen spijt van uw openhartigheid.

Een opmerkelijke visie!

Schorpioen: Let op uw woorden; niet iedereen is meteen bereid om zand te strooien over een ondiplomatieke uitspraak of opmerking. Een bericht of geld kan op zich laten wachten, maar een juridische uitspraak zal in uw voordeel zijn.

Wat ik heb gezegd of geschreven kan ik niet veranderen. Dat zou geschiedvervalsing zijn. Ingeval ik een ondiplomatieke uitspraak of opmerking heb gedaan verneem ik dat graag van degene die het betreft. Naar aanleiding van het NOS Journaal van 07:00 gaat mijn aandacht nu weer uit naar Paleis Soestdijk.