LACAUNE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 22 JULI VANAF 5 JANUARI 1991

09:00 Na verzending van The Windsors op NPO2 en mijn documenten d.d. 21 juli vanaf 5 januari 1991 zag ik op BBC2 om 11:05 Greenwhich Time de persconferentie over de Russische inmenging in het Britse referendum over het lidmaatschap van de Europese Unie en Directievoorzitter Raymond van den Broek van Randstad op het NOS Journaal. Vladimir heeft Russische inmenging in democratische verkiezingsprocessen ogenblikkelijk tegengesproken. Nadat ik op de laatste avond van mijn zesweekse reis door Spanje op 14 juni 1992 door mijn Galicische gastvrouw was vergast op een typische queimada ben ik de volgende dag met mijn Mazda 626 naar Nederland vertrokken. Halverwege werd ik op de Autoroute du Soleil in Zuid-Frankrijk gehinderd door een barricade van brandende autobanden. Gelijk James Bond in dat soort situaties ook eens is overkomen heb ik die horde genomen door vol gas te geven waarna ik de gehele Autoroute du Soleil voor mijzelf had. Dat was op 15 juli 1992. Daags na de Franse nationale feestdag ter hoogte van een plaats met de naam Lacaune. Na het zien van de Aflevering 1 van ‘The Windsors’ inzake de relatie tussen Koning en Keizer Edward VIII van het Verenigd Koninkrijk met zijn Amerikaanse geliefde Wallis Simpson vraag ik mij thans af wie toen de verantwoordelijken waren voor die blokkade van de Autoroute du Soleil en wat hun motieven kunnen zijn geweest. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin Lacaune is vermeld: Familieonderzoek/Instituto Cervantes Benelux, Vijfde bericht uit de Keizer Karelstad, Verdere beleidsontwikkeling, De Da Vincicode, De Engelenburg en het Instituto Cervantes Benelux, De Engelenburg en het Instituto Cervantes Benelux, Residentie Engelenburg, De eerste president van de Europese Unie en Eva Jinek, de tovenaar van Alkmaar en Hans Blankert beste Maagd: Besteed extra aandacht aan geldzaken en maak een financieel overzicht. Tref de nodige maatregelen als uw situatie minder rooskleurig is dan u zou willen. Een ernstig gesprek met uw partner kan leiden tot betere afspraken.

Schorpioen: Vertrouw op uw intuïtie en uw vermogen om problemen te kunnen oplossen. In de meeste gevallen zal uw inzicht een schot in de roos zijn. Bewaar rekeningen voor het geval u een kostbare aankoop wilt retourneren.

Vissen: Het opstellen van een budget is een goede manier om uw financiën te beheren en uw spaargeld te laten groeien. Door vastgoed te kopen kunt u ook een sterke basis leggen zolang u in staat bent de kosten te dragen van hypotheek en onderhoud.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 22 juli vanaf 5 januari 1991: 1996 Operatie de gouden driehoekTicket to the tropicsVertrouwensrelatieMijn fax van 16 juli 1996 18:40 1997 Fax messages to David Sharp and Winnie SorgdragerOntmoetingPortefeuilleVeiligheidsmaatregel 1998 Zonsopkomst 1999 Floors Castle 2000 Nacht van Nijmegen 2001 Van Torremolinos tot Cáceres 2002 Dagboek Lorca Hotel AmalteaHotel Amaltea en Lorca 2003 El avión del Rey 2006 El Príncipe Azul 2007 Hoogtijdagen der Nederlandse diplomatie 2008 Erecomité Madrid 2009 Het eerste product van Cervantes Productions 2010 Ruud Lubbers informateur 2011 Intocht Vierdaagse NijmegenBerichtgeving aan H. MorsinkBericht aan Liesbeth Halbertsma  – Bericht aan mijn Super-DL 2012 Gijón inschrijving en uitreiking materialen 2015 Excursión a Lerma y Santo Domingo de Silos y Bar Utopia 2018 Zamora Fundación Rey Afonso Enriques Primer Rey de Portugal 2019 San Sebastián Rafael del Moral sobre el castellano y el euskera Inauguración del Quincuagésimo cuarto (54º) Congreso de la Asociación Europea de Profesores de Español Dra. María Teresa Echenique Universidad de Valencia Paseo por San Sebastián.