DE RELATIE VAN DE VERENIGING DOCENTEN SPAANS IN NEDERLAND MET HET MALACA INSTITUTO EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 JULI VANAF 5 JANUARI 1991

11:00 Na verzending van Lacaune en mijn documenten d.d. 22 juli vanaf 5 januari 1991  las ik dat Restaurant De Vrijheid in Grouw is verkocht en door de nieuwe eigenaar tot woonboerderij wordt verbouwd. Ik bevestig tevens de goede ontvangst van ‘Foco junio de 2020’ en constateer wederom een mooie advertentie van het Malaca Instituto op de achterzijde. Dat doet mij deugd.

In dit verband heb ik gisteravond geluisterd en gekeken naar Nothing Rhymed en vanmorgen keek ik naar de Dutch Monarchs Family Tree beste Maagd: Als u zich niet laat verleiden tot te veel zelfvertrouwen kunt u voortgang boeken op de meeste terreinen van uw leven. Stel besluiten die een grote invloed zullen hebben op uw financiën uit tot later. Maak af waaraan u begint.

Schorpioen: Breng zoveel mogelijk tijd alleen door als het u aan zelfvertrouwen ontbreekt en u geen behoefte hebt aan omgang met autoriteiten. Geloof in uw talent en expertise en denk niet dat anderen meer kunnen dan u. Daar ben ik mij volledig van bewust.

Vissen: Om medewerkers optimaal te laten functioneren moet u meer delegeren. U zult zien dat de productiviteit daardoor stijgt. Een productieve manier om problemen op te lossen is het vinden van een gezamenlijk uitgangspunt. In dit verband ben ik benieuwd hoe de Stichting Beroepsgerichte Opleidingen (SBO) zich heeft ontwikkeld vanaf 18 februari 1997 onder leiding van mijn voormalige rechterhand.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 23 juli vanaf 5 januari 1991: 1995 Opening rekening courant Stichting Cervantes Benelux (1) ter attentie van de Directie van de Bank ING te NijmegenMijn aangetekende brief aan u d.d. 23 juni 1995 en uw telefonische reactie ter attentie van de kasbeheerder van het Korps Landelijke Politiediensten Afdeling Centrale Recherche InformatieFax Instituto Cervantes Benelux a la Directora Ida Willadsen del Malaca Instituto 1996 De gouden driehoek  – Experiencias holandesas (1)Experiencias holandesas (2) 1997 ElementSponsoring door bedrijfslevenVoortgangsrapportage 1998 Cervantes Air 1999 Congres Spaans 2001 Start XXXVI Congreso Internacional de la Asociación Europea de Profesores de Español in Cáceres 2002 Dagboek Lorca 23 juliMuseo de bordados y Hartmut Stoesslein 2003 Dagtocht naar Toledo 2004 De vork in de steel 2005 Galaxy 2007 Mariachi  2009 Ontvangstbevestiging inschrijving III Congreso FIAPE ontvangenTerugreis op 6 augustus 2009 2010 De laatste dag van de Nijmeegse Vierdaagse 2010 en McC Nederland 2011 De Baak aan de Zuidkust 2012 Openingsbijeenkomst AEPE-Congres in Gijón in aanwezigheid van de autoriteiten en lezing van de schrijfster Lourdes Ortiz en Cervantes Empleo 2015 Vijfde dag van het 50ste internationale congres van de AEPE in BurgosFeliciana Palacios Pascuala Morote ‘De Burgos a Valencia el Cid cabalga’Asamblea general de la Asociación Europea de Profesores de Español en Burgos 2017 Málaga-Gran Canaria y vino de bienvenida 2018 Inauguración del 53º Congreso de la Asociación Europea de Profesores de Español (AEPE) en Zamora por Don José Luis Gonzáles Prada Inauguración por el Presidente Rafael del Moral hablando del Rey Afonso Enriques de Portugal / Portuguese Monarchs Family Tree 2019 54º congreso de la AEPE en San Sebastián: Matt Borden (USA) –  Irina Gúseva e Ilona Gorelaya (Moscú) Mesa redonda primera parte  – Mesa redonda segunda parte .