DÍA DE SANTIAGO

10:30 Na verzending van mijn documenten d.d. 24 juli vanaf 5 januari 1991  zag ik voor het eerst Malou Petter als omroepster van het NOS Journaal. Zij doet mij denken aan de familie Petter van Kasteel Maarsbergen. Ik lees dat Malou afkomstig is Woubrugge. beste Maagd: Door te geloven in uw eigen vaardigheden kunt u de door uzelf opgelegde hindernissen die uw vooruitgang stagneren, opheffen. Ga wandelen, ontmoet vrienden en kennissen of ga op zoek naar koopjes voor uw garderobe.

Schorpioen: Bestudeer de vele aspecten van uw karakter en gedrag. Overweeg veranderingen door te voeren als er sprake is van structuren in uw persoonlijkheid die u minder bevallen. Ontspan als u in centrum van de aandacht terechtkomt.

Vissen: Pas op als u met vrienden uitgaat die u uitdagen iets te ondernemen dat u bang maakt of tegenstaat. Een trip die iets met een hobby te maken heeft zal u inspireren. Reizigers vinden de perfecte bestemming voor een aangename prijs.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 25 juli vanaf 5 januari 1991: 1995 Van der Heyden dite De la BruyèreFaxbericht aan Professor Bob Smalhout 1996 Experiencias holandesas (3)The impossible dream 1997 Fax message to Mrs Van Putten-CleveringaVoordeelurenkaart 1999 Heydanus 2000 Wij Johannes 2002 Dagboek 25 juli LorcaExcursión particular a Águilas y peña flamenca 2003 Jaarvergadering 2003 van de Asociación Europea de Profesores de Español in Alcalá de Henares en bezoek aan Sigüenza 2005 Verslag van het veertigste AEPE-Congres in Valladolid 2006 La Cámara de Comercios de Málaga 2007 Burgemeester Drijber van Arnhem en Mario Testino 2009 Gelukwens aan de Honorair Consul van het Koninkrijk der Nederlanden in TorremolinosContador 2010 Día de Santiago in Santiago de Compostela 2011 Solemne inauguración del congreso de la Asociación Europea de Profesores de Español en Cuenca sobre la cultura Española entre tradición y la actualidad – Nuevos retos en la enseñanza de la lengua Española 2012 Día de Santiago Excursie door het Prinsdom AsturiasBezoek aan OviedoBezoek aan Cudillero en gezamenlijke maaltijdBezoek aan Cabo de PeñasBezoek aan Avilés 2015 Een ritje met de toeristische trein door het centrum van Burgos

11:20 Ik kijk nog even terug naar de horoscoop van de Maagd in mijn bericht van zojuist: Door te geloven in uw eigen vaardigheden kunt u de door uzelf opgelegde hindernissen die uw vooruitgang stagneren, opheffen. Ga wandelen, ontmoet vrienden en kennissen of ga op zoek naar koopjes voor uw garderobe.

 Hierin heb ik aandacht gevraagd voor de term ‘hindernissen’ en kwam automatisch uit bij mijn brief van 1 augustus 1994 aan mijn voormalige directeur van de Baak, de heer H.W. Lulofs.