DRESSUUR, TOYOTA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 28 JULI VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van De wereldruiterspelen en mijn documenten d.d. 27 juli vanaf 5 januari 1991 heb ik naar de herhaling gekeken van ‘Andere tijden sport’ met Anky van Grunsven in de hoofrol. De uitzending ging met name over het winnen van haar gouden medaillie op de Olympische Spelen van Athene in 2004. Toen ik haar aan het werk zag op het landgoed Brakkenstein in Nijmegen kreeg ik koude rillingen. Ik zag direct mijn brief van 7 september 1996 in gedachten terug getiteld De laatste brief voor een nieuw perspectief en mijn hiernavolgende paardrijlessen in de manege van Sint Frans in Alverna. Ik was hieraan begonnen in verband met mijn sollicitatie aan het Britse Hof en had daarbij al een nieuwe partner op het oog. Reden waarom ik op 9 oktober daaropvolgend aan mijn collega in Noordwijk heb geschreven ‘Now I found a New Partner who’s very fond of Horse Riding!’. Ik ben mij hierna meer en meer gaan interesseren voor dressuur. Niet alleen van paarden. Maar eerder nog op managementgebied. De Engelstalige term ‘dressage’ treffen we aan in Report 37 to Earl Charles Spencer en Genealogie Familie Spencer vanaf Henry Spencer (1620-1643) Eerste Graaf van Sunderland. In dit verband zag ik gisteren ook reclame voor Toyota beste Maagd: Doe vandaag eens fijn iets voor uzelf. Begin bijv. met een uitvoerig ontbijt en bad of ga zwemmen. U zult daarna lekker in uw vel zitten en dat ook uitstralen. U kunt een nieuwe manier bedenken om uw talenten toe te passen. Schorpioen: Mensen zullen naar u luisteren als u iets wilt bespreken, maar wees niet teleurgesteld als u ongevraagde adviezen krijgt of een opsomming van uw tekortkomingen. Denk goed na voor u aan een relatie op de werkvloer begint. Vissen: Verwen uzelf met wat luxe. Elke vorm van partnerschap wordt vandaag begunstigd, zowel zakelijk als privé. Als u zich op uw gemak voelt zullen anderen zich niet met u vervelen. Zet discipline in om een droom te realiseren.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 28 juli vanaf 5 januari 1991: 1996 DankbetuigingBrief van 28 juli 1996 aan de Directeur van de Centrale Recherche Informatiedienst ter voorkoming van infiltratie van criminele groeperingen in onze organisatie conform het thema grenzen stellenCorrectie 1997 My Dear Royal HighnessFaxbericht Beleidsplan (1)Brief BeleidsplanReport 30 Sus Majestades Los Reyes de Europa 1998 Baakbericht 1999 Een brug te ver? 2000 Neuzen in de wind 2002 Dagboek 28 juli 2002 inzake MadridMadrid 2003 Entrega del libro Letters to Diana Princess of Wales a la Secretaria Milagros Rodríguez Falcón del Presidente de Gobierno de España Don José María Aznar en el Palacio de la Moncloa en Madrid 2004 Excursie naar Salamanca 2005 Een belangrijke dag in Valladolid, Tordesillas en PeñafielCervantes es mi vida 2006 Acta de Clausura del Cuatrogésimo primer Congreso Internacional de la Asociación Europea de Profesores de Español en Málaga 2007 Op weg naar Santander 2009 Bezoek aan Casares 2010 Excursión a Santiago de Compostela 2011 Workshops, presentatie van uitgeverijen, Algemene Ledenvergadering en muzikaal onthaal in Cuenca 2012 Hotel Robledo in Gijón

2016 AEPE-Congres Palencia Concha Valverde Sara Saz Asamblea General Peter Slagter y La Real Academia Española Mesa redonda sobre Cervantes Asamblea General de la Asociación Europea de Profesores de Español en Palencia –  Concierto en el Patio del Palacio Episcopal de Palencia a cargo de los guitarristas René Izquierdo y Elina Chekan

2017 AEPE-Congres Gran Canaria Peter Standish (1) Peter Standish (2) Peter Standish (3) Peter Standish (4) Sesión de clausura del Congreso de Profesores de EspañolBalance del congresoHartmut Stoesslein Pilar Celma Valero  – Cena de clausura del Congreso 52 de la AEPE en Las Palmas de Gran Canaria