EDUCATIE EN COMMUNICATIE: HILVERSUM, THE WINDSORS DEEL 2 EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 29 JULI VANAF 5 JANUARI 1991

Al gedurende mijn jeugd heb ik veel belangstelling gehad voor de stad Hilversum. Met name vanwege haar functie als radio- en televisiestad. Communicatie behoort naast Educatie immers nog altijd tot mijn Core Business. Daarom maak ik van deze gelegenheid gebruik om met u aansluitend aan mijn bericht Dressuur, Toyota en mijn documenten d.d. 28 juli vanaf 5 januari 1991 mijn documenten te delen waarin Hilversum in de belangstelling staat: Loopbaan John L. van der HeydenPersoonlijke gegevens initiatiefnemer Instituto CervantesDirectie Nationaal Instituut voor Onderwijs en Wetenschappen (NIOW-Talen B.V.)Cervantes Verenigde Staten van Noord-AmerikaDatos personales del fundador de Instituto CervantesPlan de Empresa Cervantes HoldingPersonal data founder Instituto Cervantes England and Wales, etc.

Dit vastgesteld hebbende heb ik gisteravond vanaf 22:10 Deel 2 van De Windsors gezien beste Maagd: Neem wat extra rust als u wat zwaar in de benen bent. Ontwikkel intussen nieuwe ideeën; schrijf ze op en bewaar ze op en veilige plek zodat u ze achter de hand hebt zodra de tijd er rijp voor is. Eet en drink matig, stop met roken.

Schorpioen: Luister de komende vier weken naar uw intuïtie, ook al kunt u moeite hebben deze te geloven. Tracht uzelf te doorgronden en handel vervolgens naar eer en geweten. Zonder u af als u daaraan dringend behoefte hebt.

Vissen: Het kan moeite kosten te kiezen tussen uw hang naar vrijheid en te doen wat u moet doen. Wat u uzelf oplegt kan uitgeholde routine zijn. Word u bewust van automatismen en reken ermee af. Een nieuweling kan een tere snaar raken.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 29 juli vanaf 5 januari 1991: 1995 Studieavond op de Baak te Noordwijk 1996 Naamswijziging 1997 I wonder who has my passportThe new company 2001 De brug van Sevilla naar Heidelberg 2003 Hartmut Stoesslein 2004 Het gaat goed met het Spaans 2005 Nueva visita a la Casa de Cervantes en Valladolid 2006 Cervantes à la carte 2007 Banco Cervantes Hispano Benelux y Reino Unido 2008 La Universidad a Distancia enlace entre el Instituto Cervantes de España y el Instituto Cervantes BeneluxPonencia La Universidad a Distancia enlace entre el Instituto Cervantes de España y el Instituto Cervantes Benelux pronunciado en la facultad de filosofía de la UNED 2009 Asamblea General de la Asociación Europea de Profesores de Español en EsteponaTalleres y presentación de editoriales 2011 Workshops, sluiting, excursie en afscheidsdiner in Cuenca 2012 Asturias-Madrid-Malaga met IAG

2016 AEPE-Congres in Palencia Ignacio Buqueras Bach: Presentación del Libro sobre el Homenaje al Idioma Español Cena de Clausura