DEN TREEK, MAARSBERGEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 30 JULI VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Educatie en communicatie, Hilversum, The Windsors deel 2 en mijn documenten d.d. 29 juli vanaf 5 januari 1991 zag ik in het programma MAX Geheugentrainer vertrouwde beelden van de landgoederen Den Treek en Maarsbergen. Den Treek was zelfs onderwerp van de kijkersvraag. Dit is voor mij aanleiding om met u mijn documenten te delen waarin Den Treek en Maarsbergen in de belangstelling staan. Den Treek treffen wij onder meer aan in De rozenboom tot en met Nieuwe directiewisseling bij de Baak en mijn faxberichten vanaf 30 juli 1992 en Aranjuez beste Maagd: Deel uw voorspoed met anderen en geef eens een cadeautje ook al is daar geen reden voor. Een prima dag om over gevoelens te praten. Klanten zijn bereid te kopen wat u te koop hebt, collega’s zullen helpen in ruil voor een beloning.

Schorpioen: Enthousiasme en optimisme zullen overheersen. Ga naar buiten als het mooi weer is en geniet van de natuur. Probeer niet overal tegelijk te zijn want dan maakt u brokken. Neem uzelf en anderen niet te serieus; leef en laat leven.

Vissen: Een goede dag voor onderzoek; vergaar zoveel mogelijk kennis. U zult zich makkelijk aanpassen nu u alert bent. Ontmoet mensen uit andere landen en van verschillende leeftijd. Leer alles wat u te pakken kunt krijgen over een onderwerp.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 30 juli vanaf 5 januari 1991: Instituto Cervantes i.o. ter attentie van Mr. R.J. Arkenbout van advocatenkantoor Nauta Dutilh 1992 Instituto Cervantes i.o. 1995 Faxbericht Baltasar Garzón aan Señora Concepción Crespo Asenjo Libreros 23 28801 Alcalá de Henares 1997 Letter to Professor KnolFaxbericht Beleidsplan (2)BeleidsplanVoortgangsrapportage 1999 Nicola Formby 2002 Nájera 2003 De Horsten wellicht dicht voor publiek 2004 Acta de la Asamblea General de la Asociación Europea de Profesores de Español en Alcalá de Henares 2005 Uitwisseling van uitgangspunten van beleid met Don César Antonio Molino tussen het Instituto Cervantes Benelux en het Instituto Cervantes de EspañaVideo 2007 Universidad Internacional Menéndez y Pelayo Santander 2008 Excursie naar San Lorenzo del Escorial en Ávila 2009 Mi Buenos Aires QueridoPonencia Mi Buenos Aires Querido 2010 Clausura del cuatrogésimo quinto Congreso Internacional de la Asociación Europea de Profesores de Español en La Coruña y Cena en Hotel Hesperia 2011 Cuenca-Torremolinos 2012 Pasta met Gerookte Zalm en 2016 La boda de Daniel y Mary en Palencia