AMBASSADEUR JAN VERSTEEG, BRUMMEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 31 JULI VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Den Treek, Maarsbergen en mijn documenten d.d. 30 juli vanaf 5 januari 1991 zag ik onze ambassadeur Jan Versteeg in het programma Op1. Welmoed Sijtsma merkte in de uitzending kritisch op: “Facebook weet alles ”. Op dit moment bevindt de heer Versteeg zich in Nederland. Dit is een goed aanknopingspunt om vandaag aandacht te schenken aan mijn Nederlandse thuisbasis in Brummen. Brummen is in mijn berichtgeving onder meer vermeld in de volgende documenten: Gran Hotel Cervantes Centro de Gestión Empresarial, Cervantes Telecom (Nederlands), Koninklijke Luchtvaartmaatschappij Cervantes, Bank Cervantes Benelux, Business accommodation, Cervantes Telecom (Español), Familieonderzoek/Instituto Cervantes Benelux… …Nieuwe directiewisseling bij de Baak en mijn faxberichten vanaf 30 juli 1992, Paars en Oranje Goud Zilver en Brons, Doña Rosalía Romero en het Prinses Dianastadion, 28 september 2012 de dag van Apeldoorn en Open dag Huis De Voorst beste Maagd: Nieuwe informatie kan u dwingen plannen te wijzigen. U zult daar geen moeite mee hebben, u bent vindingrijk genoeg. Belangrijk is om degenen die bij uw plannen betrokken zijn in te lichten. Gebruik uw communicatieve talent.

Schorpioen: Onverwacht nieuws kan u danig uit uw evenwicht brengen. Reageer niet te heftig en neem niet alles te letterlijk. Tracht ook onder druk uzelf in de hand te houden. Blijf nederig als u onlangs iets geweldigs hebt gepresteerd.

Dat is goed.

Vissen: Overweeg een studie te hervatten of cursus te volgen en schrijf u meteen in. Uw geest staat open voor filosofische ideeën, oude geschiedenis en vreemde talen. Wees niet bang plannen te wijzigen als u op reis bent. Ontmoet mensen.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 31 juli vanaf 5 januari 1991: Brief 1 1995 Instituto Cervantes Benelux (3) ter attentie van Minister van Binnenlandse Zaken Zijne Excellentie H.F. Dijkstal van het Koninkrijk der Nederlanden 1996 Convocaties ter attentie van Hare Majesteit Koningin Beatrix der NederlandenInvitación a Su Alteza Real don Felipe de Borbón y Grecia Príncipe de AsturiasInvitation à Son Altesse Royale l’Archiduque héritier Prince Henri de LuxembourgDe goede koersUw kenmerk 340.09.11.47 aan Cadans UitvoeringsinstellingUw club van tien miljoenUitnodiging aan Zijne Koninklijke Hoogheid Kroonprins Filip van BelgiëConvocatie aan Zijne Koninklijke Hoogheid Kroonprins Willem-Alexander van het Koninkrijk der Nederlanden 1997 Application on behalf of Mrs Marina George in Canterbury United Kingdom 1999 The golden key  2002 Nájera dag 1 2004 La Granja y cena de despedida con cochinillo 2006 Tien jaar na dato 2007 La Dirección de ABN se declara neutral entre Barclays y el consorcio de Santander 2008 Bezoek aan Prensa Juan de la Cuesta in Madrid 2009 Clausura del Congreso y Cena de Gala en Hotel H10 Estepona Palace 2010 Veertien jaar morado imperial 2011 Feyenoord-FC Málaga en 2012 Koninklijke uitnodiging Paleis Huis ten Bosch.