HET LICHT OP STEVEN SPIELBERG, CASTILA EN CARMEN DE LAS CUEVAS IN GRANADA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 3 AUGUSTUS VANAF 5 JANUARI 1991

13:40 De Nederlandse winkel is na verbouwing weer geopend op afgelopen zaterdag 1 augustus. Ik heb de winkel vanmorgen bezocht. Na het lezen van “Twee jaar geleden kreeg ik in Zamora van de AEPE, het Instituto Cervantes en de Universiteit van Salamanca een certificaat aan Profesor Doctor John van der Heyden” in mijn bericht Graaf Schimmelpenninck en mijn documenten d.d. 2 augustus vanaf 5 januari 1991 gingen mijn gedachten automatisch uit naar ons bezoek aan de Universiteit van Salamanca op 28 juli 2004 tijdens ons AEPE-Congres in Segovia en de gesprekken die ik bij die gelegenheid heb gevoerd met Steven Spielberg. Ik heb daarom een lijst samengesteld waarin Steven Spielberg is vermeld Van Cervantes Produkties… tot … De koninklijke weg naar Valkenswaard en Het landgoed van Julio Iglesias.

Vandaag openen Castila en Carmen de las Cuevas in Granada weer hun poorten. Maar ik betwijfel of het daar nu aangenaam toeven is. Gisteren is op de luchthaven van Málaga naar verluidt zelfs een temperatuur van 47º gemeten beste Maagd: Collega’s of werknemers kunnen u laten zitten doordat ze ziek zijn of afbellen. U zult alle zeilen moeten bijzetten of een uitzendbureau moeten inschakelen. Concentreer u op hetgeen de grootste prioriteit heeft en raak niet gefrustreerd.

Schorpioen: Word niet boos als mensen niet vooruit te branden zijn of gewoon lui. Ga uw eigen gang; om een doel te bereiken zult u uzelf achter de vodden moeten zitten. Neem geen overijlde besluiten; u kunt van gedachten veranderen.

Ik houd mij vast aan de vastgestelde koers.

Vissen: Plannen kunnen verstoord worden door telefoontjes of nieuws van verre. Het kan moeite kosten om beslissingen te nemen doordat u onpraktisch bent of afgeleid wordt. Consulteer een expert in geval van twijfel. Delegeer meer.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 3 augustus vanaf 5 januari 1991: 1995 Instituto Cervantes Benelux y una copa de vino 1997 CommunicateEthiekUw ref. RvdZ/yv d.d. 30-07-1997 1998 Sunflower Power 1999 Charity and Business 2002 Logroño 2004 Hernieuwd bezoek aan Colegio de España 2006 Anne and Martin 2007 Palacio de la Magdalena in Santander 2009 Deadline 3 augustus 2009 12:00 verstreken 2010 Madrid-Torremolinos 2011 Naar aanleiding van uw schrijven van 20 mei 2011Vernieuwing en instandhouding handelsmerk Instituto CervantesVernieuwing Beneluxregistratie 2012 Kensington Palace.