DAG VAN HAMPTON COURT EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 4 AUGUSTUS VANAF 5 JANUARI 1991

Ik heb vanmorgen een bezoek gebracht aan Clínica Santa Elena. Deze keer met bus 123 richting Churriana. Langs het strand. Het zal u niet verbazen dat mijn gedachten gedurende deze eerste tien dagen van de maand augustus teruggaan naar de reis die ik met mijn beide zoons 24 jaar geleden heb gemaakt naar het Verenigd Koninkrijk. Het verhaal van 1 augustus 1996 mag ik nu wel als algemeen bekend veronderstellen. Ik denk hierbij terug aan het moment dat wij na het verlaten van de Chunnel in Folkestone werden opgewacht door een helicopter van de Royal Air Force.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Het Licht op Steven Spielberg, Castila en Carmen de las Cuevas in Granada en mijn documenten d.d. 3 augustus vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d. 4 augustus vanaf 5 januari 1991: 1992 Inzake Instituto Cervantes/Stichting (1) ter attentie van Mr. E.J. Arkenbout van Nauta Dutilh 1997 A year ago that I visited Hampton CourtLetter to the editor of NRC HandelsbladVerzoek aan de Redactie van NRC Handelsblad  – Report 31 Government Game Competition 1998 JaarverslagPaars met Oranje 1999 Spaghetti & Macaroni 2002 Aranjuez 2003 De godin van de jacht 2004 Bar Galatea en Alba de Tormes 2005 La Paz de Valladolid 2006 Dag van Hampton Court 2009 Het belang van De Staat der Nederlanden komt op de eerste plaats 2010 Ivo Opstelten Informateur 2011 Trouw en trouwen en 2012 Ambassadeur Jonkheer E. Röell, Theo Douma en Buckingham Palace beste Maagd: Adviezen van vrienden kunnen vragen oproepen. Vertrouw liever op uw eigen intuïtie. Een vervelende ervaring met een jongere kan u een lesje leren. Een nuchtere kijk op ontwikkelingen geeft u een voorsprong op de concurrentie.

Schorpioen: Uw gave om trends tijdig te onderkennen wordt steeds unieker. Creatieve en intellectuele uitdagingen zullen voldoening geven. Breng geen oude geschilpunten opnieuw ter tafel als u de huidige wapenstilstand wilt continueren.

Dat vind ik een heel goed advies. Dat neemt niet weg dat ik eraan hecht dat de in mijn correspondente vermelde actiepunten dienen te worden uitgevoerd. Uitgaande van het motto ‘We can not change the past. But we can make the future’.

Vissen: Raadpleeg uw partner voor u een belangrijk financieel besluit neemt. Iemand met invloed heeft het oog op u laten vallen. Laat familie een groter rol in uw sociale plannen spelen. Hef het glas op het succes van een vriend of naaste.

Gelijk Felipe en Elizabeth in Buckingham Palace.