THE ANGEL ON THE BRIDGE, ONLINE-INFORMATIEBIJEENKOMST eCOACHING (16:00-17:00) VAN EUROPEES INSTITUUT DE BAAK EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 6 AUGUSTUS VANAF 5 JANUARI 1991

09:20 Na verzending van Dag van Windsor Castle, vertrek Koning Juan Carlos uit Spanje en mijn documenten d.d. 5 augustus vanaf 5 januari 1991 heb ik een overzicht geproduceerd met documenten waarin de plaats Folkestone is vermeld. Vandaag is het precies 24 jaar geleden dat Prinses Diana tijdens mijn bezoek aan The Angel on the Bridge in Henley-on-Thames heeft besloten om op 28 augustus daaropvolgend Haar huwelijk met Prins Charles te beëindigen beste Maagd: U kunt wat overgevoelig zijn, maar zult er alles aan willen doen om te voorkomen dat anderen dat merken. Dagelijkse routine kan u vervelen en collega’s lijken niet in u geïnteresseerd. Trakteer uzelf op een ijsje of koel glas wijn.

Schorpioen: Onvoorziene problemen kunnen u van uw werk houden en als u nog maar net op eigen benen staat kan uw pas verworven onafhankelijkheid zwaar wegen. Til niet te zwaar aan alles en straal een positieve levenshouding uit.

Vissen: Elke verandering van omgeving zal u goed doen. U kunt onrustig zijn omdat u iets nieuws wilt beginnen waarvan de start nog in het verschiet ligt. Oefen geduld en bereidt u degelijk voor. Spreek af met mensen die u lang niet hebt gezien.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 6 augustus vanaf 5 januari 1991: Brief 2 1997 Second fax message to Mrs Marina George in Canterbury United Kingdom 1998 Henley 2000 Pace et Justitia 2002 Aanslag 681.87.038.H.96 ter attentie van de Heer J.M. Frusch van de Belastingdienst Particulieren/Ondernemingen Buitenland te HeerlenCervantes Airlines 2003 Jeanius 2004 Rode bruidsjurken 2005 Netwerk 2006 Thames Television 2007 Elf jaar na de dag van Henley 2009 Aterrizado en Eindhoven 2010 Encaged by Felicia and Leonore 2011 Mensaje de ChipreVídeos de Cuenca, Belmonte, Mota del Cuervo y El Toboso 2012 Aan de Thames zat ik te dromen.

Ik wacht met belangstelling het bericht af van Europees Instituut de Baak inzake de digitale informatiebijeenkomst over e-coaching van 16:00 tot 17:00.