HET LICHT OP KONING JUAN CARLOS I, DE PLACE DE LA CONCORDE IN PARIJS EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 7 AUGUSTUS VANAF 5 JANUARI 1991 WEET U WAAR ELDORADO LIGT?

Na verzending van The Angel on the Bridge, online-informatiebijeenkomst ecoaching (16:00-1700) van Europees instituut de Baak en mijn documenten d.d. 6 augustus vanaf 5 januari 1991 heb ik met spanning uitgezien naar de totstandkoming van een verbinding met mijn collega’s van de Baak om 16:00. Die verbinding is helaas niet tot stand gekomen. Ik vind dat heel jammer. Maar ik heb natuurlijk ook hogere prioriteiten. Naar aanleiding van het vertrek van Koning Juan Carlos uit Spanje zag ik eergisteren namelijk de berichten El Rey Juan Carlos decide abandonar España, El rey emérito Juan Carlos I abandona España por sus escándalos en El rey Juan Carlos I se marcha de España en pleno escándalo financiero. Ik ben van mening dat Zijne Majesteit uitstekend werk heeft verricht op het diplomatieke vlak. In dit verband ontving ik ook de reportage van President Macron van Frankrijk op de Place de la Concorde tijdens de laatste Quatorze Juillet. Dat is voor mij als voormalig directeur van het Frans-Spaans Instituut aanleiding om mijn documenten te memoreren waarin de Place de la Concorde is vermeld: Daily Mail, Engagement Day, Historisch document, Complimenten , Mijn laatste brief uit Nederland voor mijn vertrek naar Spanje, Reconstructie van de rit naar luchthaven Le Bourget en De Da Vincicode . En tenslotte gaat mijn aandacht uit naar ‘Eldorado’ op 1993-1995 Spaans op School, De laatste brief voor een nieuw perspectief, Transparantie, Op één lijn, Net werken, Spiderman enorm kassucces in VS, De open deur, Nieuwe start, Thomas Triebels, Prinses Diana en Erna Zwart in Brummen, Eldorado, Joost van der Does de Willebois, Koninginnendag 2007 aan de Costa del Sol, De weg naar Gerechtigheid, Met de Alta Velocidad Española (AVE) naar Córdoba, Yo soy el fundador del Instituto Cervantes, De ontbrekende foto, Businessmodel, Echtheidsverklaring, Convergentie en Transparantie.

Voorts passeerden wij op 25 april 2009 ook nog een plaats met de naam Eldorado tussen Iguazú, Wanda en San Ignacio in Argentinië beste Maagd: Uw fanclub of vriendenkring is groot en men heeft het beste met u voor. Er kan u een verantwoordelijke functie worden aangeboden. Ga parttime werken in de horeca, mode of een boekwinkel als u te onrustig bent voor een vaste baan.

Schorpioen: Verzorg uzelf goed, u zult daaruit het plezier en welbehagen putten waaraan u een groot deel van uw kracht ontleent. Kijk in de spiegel: ziet u degene die u wilt zijn? Verander iets aan uw stijl als u op een grijze muis lijkt.

Vissen: Wees niet bang om uw mening te geven; de kans is groot dat anderen het met u eens zijn. Zelf kunt u na een gesprek met een bevlogen mens een andere kijk op het leven krijgen. Gebruik uw bemiddelingstalent als u weerstand ondervindt.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 7 augustus vanaf 5 januari 1991: Brief 3 1997 Five to nill 1998 Schipholproject II 2000 Royal Hunter 2002 Charmekraan 2003 Jeanius in de lift 2004 María Esther Guzmán 2005 Alhambra 2006 Dag van Blenheim Palace 2007 Reis door Portugal 2008 Verslag van het 43ste Congres van de Aociación Europea de Profesores de Español in Madrid 2009 Stichting Cervantes Benelux koopt postzegels 2010 Bewijs Teken van Leven en The Diana Inquest 2011 En un momento dado y algo sobre las tres castas 2012 Aranjuez un Recuerdo.