THE QUEEN IN YELLOW, HET LICHT OP MALLORCA, BUCKINGHAM PALACE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 8 EN 9 AUGUSTUS VANAF 5 JANUARI 1991

18:20 Het is even wennen dat Juan Carlos er nu niet bij is. Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Het Licht op Koning Juan Carlos I, de Place de la Concorde in Parijs en mijn documenten d.d. 7 augustus vanaf 5 januari 1991 Weet u waar eldorado ligt mijn documenten waarin Mallorca is vermeld: met Personal data founder Instituto Cervantes England and Wales, 1967-2009 Onderwijs en Spanje, Golden Heart Foundation, Sun is a jeanius for royal stories, Valentijn 1998, White Heaven, Elizabethan serenade, Uw brief van 5 mei, Aranjuez, The power of sunflower, Cervantes Management Groep, El Juego de Damas, Heydens karwei, Cervantes Airlines, Entrega del libro Letters to Diana Princess of Wales a la Secretaria Milagros Rodríguez Falcon del Presidente de Gobierno de España Don José María Aznar en el Palacio de la Moncloa en Madrid, Brothers in Arms, Positief denken, Nieuwe woning, Spaanse parels, Cervantes es mi vida en 1689 William of Orange lands on the English coast in Torquay, 1971 John of Orange lands in Torremolinos beste Maagd: Reisplannen maken is soms nog leuker dan het reizen zelf. Stort u niet in vluchtige romances; wat lijkt op een leuk tijdverdrijf kan u later opbreken. Tijd die u besteedt aan het uitdenken van een zakelijke strategie is goed besteed.

Schorpioen: Wie gaat winkelen zal de neiging hebben te veel te kopen. In de liefde kan uw geduld nog even op de proef worden gesteld en in uw werk moet u zich misschien bezighouden met saaie beslommeringen. Vertrouw op uw talenten.

Vissen: Geniet van een samenzijn met uw geliefde; u kunt elkaar ineens veel beter leren kennen. Wees een beetje voorzichtig met geld; in een uitgelaten stemming gooit u wel eens te veel over de balk. De maand is nog maar net begonnen….

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 8 augustus vanaf 5 januari 1991: 1997 Participation 1998 Banaan Royale 2000 Maybe 2002 Dierbaarste wensenAanslag 681.87.038.H.96The sixth anniversary of my first engagement after my divorce 2003 Jeanius in Grouw 2004 Kedeng kedeng Weergave 2005 Congreso y PonenciaPresentacionesPresentaciones y traducción 2006 Dag van Buckingham Palace 2007 Verslag Santander en Santiago de Compostela  2009 Van Arnhem naar Windsor 2010 Verkoop website 2011 Harde noten en zoete broodjes 2012 Jan Pronk en de Staatsiefoto uit Wassenaar. Voorts las ik dit artikel in de Telegraaf: Vogue 25 kroont Queen tot invloedrijke vrouw, dropt Meghan De Britse Vogue heeft koningin Elizabeth uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke Britse vrouwen. De Queen heeft dan ook een plekje op de jaarlijkse Vogue 25, werd vrijdag bekend. Elizabeth dankt haar plek vooral aan haar zichtbaarheid tijdens de coronacrisis. Volgens de redacteuren van het blad is de koningin een „bron van steun” voor het volk. Ook haar historische televisietoespraak van april wordt geprezen. Haar boodschap stelde een land gerust dat „worstelde met angst en rouw” tijdens de lockdown. De grote ontbrekende op de lijst is Meghan. De echtgenote van prins Harry kon de voorgaande jaren rekenen op een plekje, maar wordt dit jaar niet genoemd. Een jaar geleden was Meghan nog gasthoofdredactrice van het tijdschrift. Die editie, die in september verscheen, was voor de Britse Vogue de bestverkochte van het decennium.” Ik vind het een edelmoedig gebaar van Her Majesty om de zoon van Haar overleden schoondochter de titel Hertog van Sussex te verlenen. Omdat het vandaag precies 24 jaar geleden is dat ik Buckingham Palace voor het eerst bezocht heb ik een lijst samengesteld met mijn documenten waaraan Buckingham Palace is gerelateerd. Beginnend met Correspondence with the Royal House of the United Kingdom en eindigend met Genealogie Familie Spencer inzake Lady Sarah Mac Corquodale.

18:20 Aansluitend memoreer ik mijn documenten d.d. 9 augustus vanaf 5 januari 1991: 1997 Letter to Elizabeth concerning DianaHuis ten Bosch als fata morgana 1998 Algemene beschouwingen 1999 Friesland boppe 2000 Honi soit qui mal y pense 2002 The final fling 2003 Jeanius in de lucht 2004 Christopher Dodd uit Maidstone in Kent United Kingdom 2005 Oegstgeest 2006 Dag van Stratford-upon-Avon 2007 Afwerking Dianaproblematiek 2009 De sterren wijzen weer naar Friesland 2010 Uw brief van 20 juli 2010 2011 In Maastricht heeft de opbouw van het Instituto Cervantes een aanvang genomen 2012 Avegoor en Blenheim Palace.