DE WINDSORS AFL. 4, PATRICK JEPHSON, PENNY JUNOR, RICHARD KAY, ANDREW MORTON EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 13 AUGUSTUS VANAF 5 JANUARI 1991

09:15 Aansluitend aan de verzending van mijn bericht Groepsactiviteiten, reizen, educatie en mijn documenten d.d. 12 augustus vanaf 5 januari 1991 heb ik alle tests van Fuentes gedaan tot en met het hoogste niveau. Het was een nuttige herhalingsoefening. Ik ben zeer enthousiast over hun werkwijze. De laatste keer dat ik aan een dergelijke test heb deelgenomen was op zaterdag 7 oktober 2000 tijdens de alumnidag van de Radboud Universiteit als beschreven in Tweemaal veertien. Na het bericht op het NOS Journaal van 14:00 te hebben vernomen over het spoorwegongeval bij de Schotse plaats Stonehaven ten zuiden van Aberdeen heb ik gekeken naar de opname van Aflevering 4 van De Windsors. Hierbij gaat mijn aandacht met name uit naar de commentaren van Patrick Jephson, Penny Junor, Richard Kay, Andrew Morton en Ken Lennox.

Patrick Jephson is vermeld in Diana’s dagboek, I am afraid that this Last Will is not valid, Diana, verhaal van een prinses Deel 2, De mannen van Diana deel 1, De mannen van Diana Deel 2.

Penny Junor vinden we in Diana, verhaal van een prinses Deel 1, Diana, verhaal van een prinses Deel 2, Diana, verhaal van een prinses Deel 3.

Richard Kay is vermeld in Bericht uit de Keizer Karelstad, I am afraid that this Last Will is not valid, Brantsen van der Zyp, Richard Kay, Met de AVE van Málaga naar Madrid, Onze butler Paul Burrell opnieuw in beeld, Yo soy el fundador del Instituto Cervantes, Richard Kay van de Daily Mail opnieuw in beeld, Egypte en twaalf jaar Torremolinos, ‘t Goude Hooft gerenoveerd.

Andrew Morton zien we in Application, Visit to Britain, Wedding, Final solution, So your ex-friend is engaged already in America, British humor, Welcome home again, Horoscope, My company, King Arthur’s Pub and devastating news from Paris, Verdere berichtgeving, Report 38, Message to Mr Boulter of King’s College Cambridge, Flexiwerken, Chapeau, Berichtgeving aan mijn wereldwijde netwerk, 42ste geboortedag van mijn overleden partner, New ventures, Slotstuk en nieuw begin, Over de brug komen, Diana, verhaal van een prinses Deel 3, The biographer, De glazen bol, Diana’s 44th anniversary, Hans van Mierlo, Megaman , Ontwikkeling Bank Cervantes, Inzake The Diana Inquest Part 1, Met de Alta Velocidad Española (AVE) naar Córdoba, Naar waarheid opgemaakt, De ontbrekende foto, Een fles Estola, Jorritsma blikt vooruit, Utrecht 1 juni 1997 tot en met 31 januari 1999 en Burgemeester Opstelten, Orange, De terugkeer van de megaman, Het woord is thans aan Ernst Hirsch Ballin, Wallage en Rosenthal informateurs, De machtigste vrouw van Nederland, Egypte en twaalf jaar Torremolinos, Burgerservicenummer en Pim Kaper, President William Jefferson Clinton Best Northern American President of All Times, Eva Jinek, de tovenaar van Alkmaar en Hans Blankert, Guillaume Lesèvre, Haags Juristen College en Koninklijke Dienst, Windsor, Facebook en Cervantesonline, Brieven en faxberichten ‘on behalf of’, Nieuwe directiewisseling bij de Baak en mijn faxberichten vanaf 30 juli 1992 en Hampton Court.

Ken Lennox was in mijn visie een beruchte paparazzo die Diana niet met rust kon laten. Hij is vermeld in Diana, verhaal van een prinses Deel 1, Diana, verhaal van een prinses Deel 2 en Diana, verhaal van een prinses Deel 3.

Laat ik duidelijk stellen: paparazzi waren mijn vijanden. Ik was immers niet gesteld op het voortijdig uitlekken van onze plannen. Ook komt James Colthurst in deze aflevering aan het woord. We treffen hem aan in De spijker op zijn kop, Diana, verhaal van een prinses Deel 3 en De mannen van Diana Deel 1.

Het huwelijk van Diana en Charles vond plaats op 29 juli 1981 in St. Paul’s Cathedral. Ik was op dat moment reeds accoord gegaan met de overname van de directiefunctie van het Institute of English Studies na twee jaar Frans-Spaans Instituut. Mijn ouders bevonden zich op dat moment in Birmingham. Een opmerkelijk moment was mijn 38ste verjaardag op 9 november 1985. John Travolta was toen de eer vergund om met My Lady te mogen dansen in het Witte Huis in Washington ten tijde van President Ronald Reagan die indertijd de bijnaam ‘Dutch’ genoot. De uitzending eindigt met het moment dat Diana’s bodyguards de achtervolgende paparazzi uit de lift moeten schoppen op de luchthaven van Málaga. Maar dit is natuurlijk voor jou allemaal oude koek beste Maagd: Problemen kunnen met groter doeltreffendheid worden opgelost nu een succesvolle periode aanbreekt. Een aangewezen moment om een goed team te vormen, maar doe het rustig en selectief. Luister naar vrienden met goede inzichten.

Schorpioen: Op een bestemming waar u niet eerder bent geweest kunt u zich afvragen waarom u zo traag bent geweest met het verbreden van uw wereldvisie. U krijgt de kans om de relatie met vrienden te heroverwegen; hebt u nog genoeg gemeen?

Vissen: Accepteer elke invitatie die u krijgt; het is tijd om te genieten, zeker als u over het geld beschikt om te doen wat u wilt op sociaal gebied. Uw partner kan aan de beurt zijn voor een promotie of het gezamenlijk inkomen stijgt door een erfenis.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 13 augustus vanaf 5 januari 1991: 1994 Criminalisering van het onderwijs. Wat is dat? 1997 Regarding WilliamNext visit to Eton CollegeLove for Royal House is dying in EnglandProcedure 97 / 2152 BELEI R08 II G32OntvangstbevestigingReport 33 Expression of concern 1998 Nous Maintiendrons 2002 Amazon.com 2003 Jeanius en de Kaagweek 2005 Heitherland 2006 The London Pub in Fuengirola 2007 SBS6 in de fout 2009 Dr Hartmut Stoesslein 2010 Recht en Veiligheid 2011 Start van de Feria in Málaga.