HET LICHT OP ‘THE LATE’ THOMAS TRIEBELS, MIJN DOCUMENTEN D.D. 17 AUGUSTUS VANAF 5 JANUARI 1991, DE WINDSORS, EN 18 AUGUSTUS 1997 AFLEVERING 5 DAG VAN DE AANBIEDING VAN HET CERTIFICATE OF INCORPORATION VAN INSTITUTO CERVANTES LIMITED ENGLAND AND WALES IN KENSINGTON PALACE

14:00 Na verzending van De geest overwint en het zien van Pieter van den Hoogenband en Guus Meeuwis in Studio sportzomer gaan mijn gedachten uit naar mijn overleden kameraad Thomas Triebels. Zoals ik al eerder heb laten weten is zijn overlijden voor mij als een complete verrassing gekomen. Hij belde mij altijd op op mijn mobiele telefoon. Zelfs tijdens mijn verjaardag aan de andere kant van de wereld in Hong Kong. Hij was een belangrijke schakel in mijn netwerk en legde vele contacten voor mij. Onder meer met Koningin Máxima die op dezelfde dag als hij – 17 mei – jarig is. Vanuit deze achtergrond heb ik opnieuw na 13 maart 2012 mijn documenten nagelopen waarin Thomas is vermeld. Na het overlijden van mijn grootmoeder Christina van den Broek van Hoof heeft mijn moeder mij dit gebed geleerd: “Heer geef Oma de Eeuwige Rust. Het Eeuwig Licht verlichte haar. Dat zij ruste in Vrede. Amen”. Voor Thomas geldt dus ook “Het Eeuwig Licht verlichte hem. Dat hij ruste in Vrede”. Tijdens zijn verblijf bij mij in Spanje heeft Thomas een dagboek bijgehouden. Daar ben ik nu wel benieuwd naar. Mijn video-opnames van dit verblijf heb ik opgeslagen op een harde schijf. Om deze zichtbaar te maken heb ik behoefte aan een terzake deskundige technicus beste Maagd: Verplichtingen, persoonlijke en werk-gerelateerde, kunnen veel tijd opeisen. Het kan tot stress leiden om het iedereen naar de zin te maken. Houd een regelmatig tempo aan en las pauzes in om de geest scherp te houden.

Schorpioen: Pas op voor medewerkers die u hun wil trachten op te leggen. U kunt momenteel een makkelijk doelwit zijn. U kunt ontdekken dat iemand minder eerlijk is geweest dan u dacht. Wees duidelijk dat u gebrek aan loyaliteit afkeurt.

Vissen: Raak niet in de war als u wordt uitgedaagd. Los problemen op, corrigeer vergissingen en ga over tot de orde van de dag. Bedenk een manier om uw specifieke kennis verder uit te breiden. U weet van huis uit dat kennis macht betekent.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d.17 augustus vanaf 5 januari 1991: 1992 Dossiernummer 3011884 (6) 1997 Windsor-Maidenhead 1998 Starter van het jaar 2000 Afspraak 2002 Sara Saz 2004 H&H (1)H&H (2) 2006 Prins William Duizendste Ridder van De Kousenband 2007 Naam ICMC vrij voor Instituto Cervantes Management Centre 2009 Vídeos de Estepona 2010 Joint Venture 2011 Instituto Cervantes Benelux en het Wereld Natuur Fonds 2012 Prettig weekend.

19:30 Na verzending van het bovenstaande blik ik vast vooruit op morgen zodat u zich daarop kunt instellen. Morgen wordt immers op NPO2 vanaf 22:05 de vijfde aflevering van De Windsors uitgezonden getiteld De prinses, de prins en de pers: “Het huwelijk tussen de prins en prinses van Wales begint scheuren te vertonen en koningin Elizabeth belandt in een van de moeilijkste fasen van haar lange ambtsperiode.” In dit verband denk ik dat het voor u geen geheim is dat deze dag een belangrijke datum is voor de gehele Cervantesorganisatie en voor mij persoonlijk in het bijzonder. Terzake wacht ik al 23 jaar op Gerechtigheid. Daarom ga ik vandaag 23 jaar terug in de geschiedenis en attendeer u in mijn boek op mijn verslag van 18 augustus 1997 ter attentie van ‘The late Princess of Wales’.

Vanuit deze achtergrond hoop ik dat alle juridische problemen als gevolg van de ongevraagde interventie van het management van Harrods zonder mijn toestemming nu zullen zijn opgelost en wij nu ook verder kunnen met ons bedrijf beste Maagd.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 18 augustus vanaf 5 januari 1991: 1995 Herenaccoord 1996 Magnificare 1997 Visiting Buckingham Palace and Kensington Palace and delivering Certificate of incorporation of Our Company 1999 Bronsgroen eikenhout 2000 Tot wederdienst bereid 2002 Vijf jaar na Kensington Palace 2003 John saved The Queen 2004 Carta sobre mi ponencia en Alcalá de Henares a la Presidenta Doña Sara Saz de la Asociación Europea de Profesores de Español 2006 De waarde van het keizerschap 2007 Audiëntie 2008 Vídeo del 28 de julio 2009 His Royal Highness The Prince of Wales in St. James’s Palace 2010 The Bold and The Beautiful revisited 2011 Victoria Kent 2012 El Abismo.

U moet het mij niet kwalijk nemen. Maar ik vind de wijze waarop de heren Al Fayed senior en junior zijn omgesprongen met de moeder van de Britse Kroonprins op zijn minst respectloos.