FELIPE EN LETIZIA OP IBIZA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 21 AUGUSTUS VANAF 5 JANUARI 1991

10:05 Ik begin dit verslag met mijn berichtgeving in 1997 aan Prinses Diana op deze datum: Last night I had a dream. Na verzending van Dag van Hever Castle, Royal Tunbridge Wells en Hampton Court Palace, Winsum mooiste dorp van Nederland, Het Licht op Don Juan Carlos de Borbón y Borbón en mijn documenten d.d. 20 augustus vanaf 5 januari 1991 heb ik kennisgenomen van het bericht “Felipe en Letizia nemen kijkje op Ibiza Vorsten 2020-08-17 21:24:38 De Spaanse koning Felipe en koningin Letizia hebben tijdens hun werkvakantie een bezoek gebracht aan Ibiza. Het was hun laatste uitje van de korte vakantie. Het koninklijk paar bezocht eerst de necropolis van Puig de Molins en het museum. Daarna was de gemeente San Antony de Portmany de tweede stop. Daar liepen ze door enkele winkelstraten en namen de royals een kijkje bij de haven. Ze lieten zich informeren over het werk van vissers en de traditionele ambachten op het eiland. Over publieke belangstelling hadden Felipe en Letizia niet te klagen. Er was veel publiek op de been en het paar werd enthousiast begroet. Volgens Spaanse media kreeg een man de lachers op zijn hand toen hij naar Felipe riep: “Verlaat ons niet!” Een sneer naar zijn vader, koning-emeritus Juan Carlos. Die verliet Spanje vanwege beschuldigingen van corruptie. Het is niet duidelijk of Felipe de kreet heeft gehoord. Overigens viel het Spaanse media op dat Felipe tijdens het uitje ‘gewone’ sportschoenen droeg. Ook de witte kleding van het vorstenpaar viel op.”

 In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Ibiza onder meer is vermeld: 1967-2009 Onderwijs en Spanje, El Juego de Damas, Van Madrid naar Buenos Aires , Super Tuesday, Companies House en het Haags Juristen College, Deadline 14 maart 2008, Yo soy el fundador del Instituto Cervantes, Uitnodiging alumnibijeenkomst Madrid en Barcelona, Tien jaar Kroon op het werk in de Jardín de la Luz op Ibiza, Hillary Clinton wint voorverkiezingen in Pennsylvania, Communicatie en groepsactiviteiten op Ibiza, Willem-Alexander 41 jaar, Koninginnendag 2008 op Ibiza, De nieuwe statistiek van 1 mei 2008, Brief van 21 april 2008, Veertig jaar Instituut Cervantes, Bedankje van Hillary, Vrouw voor winkel Telefónica, Four Freedoms Award 2008, ¡Viva Ibiza! (1), ¡Viva Ibiza! (2), Spanje en Oranje zeven keer raak, Inzake Sem van Berkel, Veertien jaar na mijn eerste State of the Union, Mijn ervaringen in Madrid en omstreken, De prioriteiten van de Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden, Van James Hewitt tot Claudia Holloway, De Europese Rechtsstaat is van start gegaan, Alumnidag Radboud Universiteit groot succes, Beatrix Oranje onder vuur Deel 3 De omwenteling, Guillaume Lesèvre, Haags Juristen College en Koninklijke Dienst, Koninginnendag in Rhenen en Veenendaal en Een nieuwe maand een nieuw begin beste Maagd: Een goed moment voor het afhandelen van oude zaken. U zult er een prettig gevoel aan overhouden. Maak in de liefde gevoelens ondergeschikt aan ambities. Veiligheid of prestige geven in een relatie minder voldoening dan toewijding.

Vissen: Sla de handen ineen met collega’s als u meer wilt verdienen, al werkt u liever alleen. Om te slagen hebt u hulp nodig. Een nieuweling(e) zal positief reageren op uw geflirt. Relaties worden begunstigd. Plezier uzelf door anderen te plezieren.

Schorpioen: Wees dankbaar voor alles wat u hebt en toon dat ook. Door de dingen die u voor anderen hebt gedaan en het medeleven dat u hebt getoond zullen mensen zich graag voor u inspannen. Er kan u een verrassing worden bereid.

Ik ben benieuwd. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 21 augustus vanaf 5 januari 1991: 1997 Last night I had a dream (als boven) 1998 De Doorzetter 1999 HRH 2000 Inzake 28 september 2000 2001 First things first 2002 Creatief experiment 2003 European Cervantes Foundation 2006 Another wife 2007 Aderlating 2008 The Flying DutchmanBericht aan HBC 2009 Milagros Palma 2010 La Rubia 2011 Debuut van Van der Heijden bij Vitesse 2012 Stembiljet verzonden aan de Burgemeester van ‘s-Gravenhage.