HET LICHT OP YOYO OLIVIER, OFWEL ORGANISATIEONTWIKKELING MET YOYO’S POPPETJES, WESSELS, WARSTEINER EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 22 EN 23 AUGUSTUS VANAF 5 JANUARI 1991

09:00 Ik begin dit verslag met mijn berichtgeving in 1997 aan Prinses Diana op deze datum: Letter to the Head of the Scientology Church in Hollywood about Dianetics and our planned organization Het bericht Felipe en Letizia op Ibiza en mijn documenten d.d. 21 augustus vanaf 5 januari 1991 heb ik gisteren ook gezonden aan mevrouw Yoyo Olivier in Arnhem. Ik heb haar voor het eerst ontmoet tijdens de bijeenkomst Kroon op het werk op 22 april 1998 in de Nieuwe Kerk te ’s-Gravenhage. Wij hebben jarenlang een prettig contact onderhouden. Reden voor mij om Yoyo langs deze weg nog eens in het zonnetje te zetten.

Vraag: Hoe komt Yoyo aan het idee ‘bloeien in de bagger’? Heeft dat iets met de Verenigde Arabische Emiraten te maken? Met een baggerbedrijf? Zoals: Boskalis, DEME, Koninklijke Volker Wessels Stevin en Van Oord? De naam Wessels treffen wij aan in Bezoek aan Groningen, Vis schoonmaken, Vooruitblikken, Valentijnskaart verzonden, 25 jaar democratie in Spanje, Olivier, Alles op zijn plaats, Diana, verhaal van een prinses Deel 2, Alumnidag 2005, Kerstkaarten, Eenzaam en ook alleen, Branding, Het schaap met de vijf poten, Reisje naar Groningen, Royalties Candle in the Wind, ¡Temperament! van augustus 2008, Utrecht 1 juni 1997 tot en met 31 januari 1999 en Burgemeester Opstelten, Cursusplaats 740 Deventer en Burgemeester Opstelten, Het speelveld is uitgezet en de wedstrijd kan beginnen, Retour Torremolinos-Nijmegen, Een bijzonder Nederlands-Engels gesprek, Koos Samson en de SROC te Amersfoort, Luxe paarden en renpaarden, Met open armen, Mr Hans van den Broek en het reestaurant van James Hewitt in Marbella, Van Polo House tot La Paloma en FC Cervantes Dossier Vitesse beste Maagd: Loop niet te hard van stapel als u begint met een huiselijk project; u kunt zich meer hebben voorgenomen dan u kunt waarmaken. Bezuinig niet op materialen; goedkoop is maar al te vaak duurkoop.

Vissen: Als u te vrij wilt zijn binnen een relatie, loopt deze mis. Acceptatie is nodig voor een stabiel gevoelsleven. Verwacht van de ander niet dezelfde karaktertrekken die u heeft. Zeg wat u te zeggen hebt liever met humor dan te scherp.

Schorpioen: Iemand kan u teleurstellen omdat uw verwachtingen te hoog gespannen zijn of de mentaliteit van vrienden valt tegen waardoor u zich het liefst van hen zult afwenden. Doe het en verspil er verder geen woorden aan.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 22 augustus vanaf 5 januari 1991: 1992 Eerste reactie op het schrijven van 5 augustus jongstleden 19931994 Einigkeit und Recht und Freiheit 1997 Letter to the Head of the Scientology Church in Hollywood about Dianetics and our planned organization (Als boven) 1998 Villa Felderhof 2000 Glasnost 2002 Ontwikkelingskosten 2003 Nederland-Australië  2005 Decreet 2006 Frankrijk heropent onderzoek naar dood Diana 2007 Eerlijkheidstest 2008 Brief aan HBCRoyalties Candle in the Wind  2009 Don César Antonio Molina 2011 Rood, zwart en groen 2012 Het Ministerie van Buitenlandse Zaken van het Koninkrijk der Nederlanden en het Instituto Cervantes Benelux

Om over na te denken: Wie heeft het meeste belang in overname van het handelsmerk Instituto Cervantes in de Benelux? En tegen welke prijs?

11:40 Ik begin dit tweede verslag met mijn berichtgeving in 1997 aan Prinses Diana op deze datum: Letter to Mr Hans Backus about my marriage proposal.  

In dit verband gaat mijn aandacht vandaag uit naar een bijzonder merk. Het betreft ‘Die Königin unter den Bieren’. Dat is het merk Warsteiner. Dat merk heeft mij altijd geïntrigeerd. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 23 augustus vanaf 5 januari 1991: 1996 Uw brief C 024/549568 1997 Letter to Mr Hans Backus about my marriage proposal (als boven) 1998 Beleggen op de babybeurs 1999 Ontketend 2000 Adobe ontsluit de wereld 2002 If Diana were alive today she would side with the afflicted 2003 Torremolinos-Hoofddorp 2004 Handelsmerk Instituto CervantesThe final countdown 2006 Mijmeren 2007 Bruidspaar 2009 De keuze is gevallen op Steven Spielberg 2010 Marbella en Puerto Banús opnieuw bezochtPuerto Banús en Marbella 2011 In de Winkel van Sinkel is alles te koop 2012 Mijn schilderijen en de bruine kroegen van Amsterdam.