HET LICHT OP WILLEM DE ZWIJGER EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 24 AUGUSTUS VANAF 5 JANUARI 1991

10:25 Ik begin dit verslag weer met mijn berichtgeving in 1997 aan Prinses Diana op deze datum: How to buid the bridge and to become The Partner In de tijd dat ik op het adres Neude 30C in Utrecht woonachtig was ontving ik van Herman de Koning uit Nijmegen een genealogisch fragment dat aantoonde dat Prinses Diana een directe nazaat was van Willem van Oranje ofwel ‘Willem de Zwijger’ beste Maagd:

Het leven blijft verrassen met grappige momenten. Vrouwe Fortuna heeft het goed met u voor dus koop wat loten in een loterij. Ook sporten kan winst opleveren, maar wees bedacht op een dubbelzinnige verrassing thuis.

Vissen: U kunt verliefd worden op iemand op het werk en u kunt profiteren van het succes van iemand die u bewondert. U zou wel eens beroemd kunnen worden als u zich blijft inspannen uw kennis te verbreden. Uw idealisme is waardevol.

Schorpioen: U kunt wakker zijn geworden met een lach op het gezicht. Iets wat u in het verleden hebt gedaan is niet vergeten. In de wandelgangen kan uw naam rond zoemen voor een belangrijke post. Nieuwe verantwoordelijkheden zijn lucratief.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Het Licht op Yoyo Olivier ofwel organisatieontwikkeling met yoyo’s poppetjes, Wessels, Warsteiner en mijn documenten d.d. 22 en 23 augustus vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d. 24 augustus vanaf 5 januari 1991: 1995 Opening rekening courant Stichting Cervantes Benelux (2) 1997 How to buid the bridge and to become The Partner (als boven ) – My aimed future partner 1998 Bekentenis 1999 Royal Tudor Ware 2000 Nu de waarheid 2002 Verder nieuws uit The Daily Telegraph 2007 Rosa Monckton 2009 KPMG 2010 Stichting Cervantes Benelux en de Nationale Postcodeloterij 2011 Frits Wiersema opnieuw in beeld 2012 Prins Harry in opspraak.