HET LICHT OP HANS KAZÀN, APPLE, MIJN DOCUMENTEN D.D. 25 AUGUSTUS VANAF 5 JANUARI 1991 EN HET LAATSTE DEEL VAN DE WINDSORS VANAVOND VANAF 22:05 OP NPO2

10:00 Na verzending van Het Licht op Willem de Zwijger en mijn documenten d.d. 24 augustus vanaf 5-januari 1991 zag ik Hans Kazàn in de aankondiging van de vakantieman. Hans Kazàn is vermeld in Kingdom of heaven. Vanuit deze achtergrond herhaal ik mijn horoscoop van gisteren: Schorpioen: U kunt wakker zijn geworden met een lach op het gezicht. Iets wat u in het verleden hebt gedaan is niet vergeten. In de wandelgangen kan uw naam rond zoemen voor een belangrijke post. Nieuwe verantwoordelijkheden zijn lucratief. In dit verband memoreer ik mijn brief van 22 augustus 1998 aan Rik Felderhof in Zeist.

Daarbij denk ik ook aan mijn verslag van Koninginnendag in Middelburg op Koninginnendag in Zeeland beste Maagd: Uw vermogen om uw aandacht moeiteloos te verdelen tussen huis en werk kan worden getest. Familiezaken kunnen een directe ingreep nodig hebben ten koste van de tijd die uw werk vereist. Bepaal wat nu belangrijk is en wat kan wachten.

Vissen: Uw organisatietalent stelt u in staat extra verantwoordelijkheden en plichten op u te nemen. U zult er uw professionele status mee opkrikken en kunt een trede hoger klimmen op de maatschappelijke ladder. Dwing vertrouwen af en respect.

Schorpioen: Uw kans op succes is deze week groot. Wijdt u aan uw werk en huiselijke taken. Een nieuw partnerschap belooft een positieve toekomst te krijgen als u iemand weet te vinden die uw project tevens kan financieren.

Daar draait het al jaren om. In dit verband ontving ik gisteren dit bericht: “Online informatiebijeenkomst E-coaching Eva Bloemen ma 24 aug. 19:47 (13 uur geleden) Beste John, Je had je aangemeld voor de online informatiebijeenkomst E-coaching op 6 augustus jl. maar we hebben je helaas gemist. De volgende informatiebijeenkomst is op 1 oktober (van 13.30 – 14.30 uur). Wil je alsnog deelnemen en zal ik je aanmelding doorschuiven naar die middag? Met vriendelijke groet, Eva Bloemen Programmacoördinator De Horst 1, 3971KR, Driebergen”.

Mijn reactie: “ma 24 aug. 21:05 (12 uur geleden) aan Eva, Vanzelfsprekend Eva. Dank voor dit bericht. Ik was er helemaal op ingesteld. Er kan van alles misgaan in communicatie. Maar ik stel het wel op prijs om op de hoogte te worden gehouden. Uiteindelijk ligt mijn hart nog altijd bij de Baak. Zowel in Noordwijk als in Driebergen. Houd mij maar op de hoogte. Ik laat het initiatief nu graag aan jullie over. Hartelijke groet, John van der Heyden, Torremolinos.”

Ogenblikkelijk daarna ontving ik het bericht “Bericht geblokkeerd”. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 25 augustus vanaf 5 januari 1991: 1995 Belangrijke aantekeningen 1997 From The Kingdom of The Netherlands with LoveReport 35 The ultimate preparationsViaje Real 1998 Vertrouwen 1999 De Hertogin van Limburg 2000 De Koppeling 2002 Bezoek aan Julio IglesiasRepresentación 2003 Ontwikkeling van zakelijke plannen 2005 Cervanteskring 2006 Cervantes Holding in Marokko 2007 Bezoek aan Utrecht en Amsterdam 2009 Residentie Engelenburg 2010 Inzake Cervantes.nuDe grote verhuizing 2011 Concert Elton John over twee dagen in de Residentie van het Koninkrijk der Nederlanden en 2012 Alexander Pechtold Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden.

Vanavond wordt op NPO2 vanaf 22:05 de laatste aflevering van De Windsors uitgezonden “Een kijkje in het leven van prins William en prins Harry en een vooruitblik op de toekomst.” Volgens de vooruitblik op de Nederlandse televisie wordt hierin aandacht geschonken aan het tragische einde van Prinses Diana. Ik hoop door deze uitzending de vraag beantwoord te zien of Diana Report 35 heeft ontvangen voordat zij voor de laatste keer bij de directeur/eigenaar van Harrods Knightsbridge op bezoek zou gaan voordat ik zijn zoon een genereus aanbod zou doen als directeur/eigenaar van Instituto Cervantes Limited en collega van El Rey de España. In dit verband ging mijn aandacht vanaf 20:46 uit naar het bezoek van de Duitse paus Benedictus aan Westminster Abbey. En vanaf 22:06 naar Todas las curiosidades sobre la vida del Rey Felipe VI.