CODE ORANJE IN SPANJE, HET LAATSTE DEEL VAN DE WINDSORS EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 26 AUGUSTUS VANAF 5 JANUARI 1991

11:30 Ik begin dit verslag weer met mijn berichtgeving in 1997 aan Prinses Diana op deze datum: Next actions have to be taken. Na verzending van Het Licht op Hans Kazàn, Apple, mijn documenten d.d. 25 augustus vanaf 5 januari 1991 en het laatste deel van De Windsors vanavond vanaf 22:05 op NPO2 heb ik naar MAX Vakantieman gekeken. Ik vond het aardig om te zien hoe Hans Kazàn in dit programma in mijn directe omgeving werd weggetoverd. Het door mij in samenwerking met de Baak voorgestelde Congres voor het Nederlandse bedrijfsleven aan de Costa del Sol zal vooralsnog wel wishful thinking blijven nu in Nederland voor Spanje. Code Oranje is afgegeven en reisbureau TUI al een extra vliegtuig naar Spanje heeft gestuurd om vakantiegasten uit Spanje naar Nederland terug te brengen. Vanaf 22:05 zag ik het laatste deel van De Windsors. Ik heb hieruit nog niet kunnen opmaken of Diana mijn Report 35 in goede orde heeft ontvangen, maar de in beeld gebrachte data zijn wel belangrijke aanknopingspunte beste Maagd: Een belangrijk project kan vertraging oplopen en zo verwarring veroorzaken. Het zal een tijdelijke tegenslag zijn, dus wanhoop niet. Zet sociale plannen even in de koelkast als een klant of superieur een helpende hand nodig heeft.

Vissen: Het kan moeilijk zijn een positief toekomstbeeld te bewaren maar het maakt al verschil als u optimistisch en zelfverzekerd blijft. Aarzel niet een vriend of familielid een gunst te vragen, diegene zal verheugd zijn u te kunnen helpen.

Schorpioen: Uw vaardigheden stellen u in staat moeiteloos nieuwe plichten te vervullen. Probeer stress- vrij te blijven want spanning zal u eerder hinderen dan helpen. Luister naar mensen met ervaring, zodat u niets over het hoofd ziet.

Dat is goed. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 26 augustus vanaf 5 januari 1991: 1995 Detailaanvulling 1997 Next actions have to be taken (als boven) – Corporate Governance 1998 Elisabeth mach auf mein EngelDammen 1999 De Hertogin van Neerbosch-Oost 2002 Praten als Brugman 2003 The Lion King  2005 Sunflower power 2006 De vitale schakels 2007 Interview van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland (VDSN) met Isabel Clara Lorda Vidal 2008 Don Quijote en Sancho Panza op de Veluwe 2010 Aangetekende brief aan Thomas TriebelsDe betalingsverplichting van Wouter Bos 2011 Peter Pan en de Toekomststraat.