BERICHT MET EEN ZWARTE RAND: NÓG EEN (BELANGRIJKE) BRIEF D.D. 30 AUGUSTUS 1996 EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 31 AUGUSTUS VANAF 5 JANUARI 1991

10:30 Na verzending van mijn bericht Nederhorst den Berg, mijn documenten d.d. 29 en 30 augustus, La camisa negra en nog een belangrijke brief d.d. 30 augustus 1996/ heb ik om 12:42 mijn brief als toevoeging Hartzeer nagezonden. Deze brief heb ik zaterdag om 13:35 nog eens nagezonden. Ik weet echter niet of hij goed is aangekomen. Daarom heb ik hem hierboven nogmaals weergegeven. Dit verhaal indachtig geef ik vervolgens mijn laatste brief aan Prinses Diana op deze datum weer. De brief heb ik in shocktoestand geschreven: King Arthur’s Pub and devastating news from Paris

Met deze job ben ik nu reeds 23 jaar aan het werk beste Maagd: U kunt het antwoord krijgen op een vraag die u nog niet hebt gesteld. Ook al is het niet wat u zou willen horen, kan het wel iets duidelijk maken. Thuis kunnen moeilijkheden ontstaan met niet verwante lieden met wie u uw leven deelt.

Vissen: Broed kleine en grote plannen uit en zie geen details over het hoofd. Geef geen geld uit aan extravagante zaken. Een kwaal die voor enig ongemak begint te zorgen moet nu zo spoedig mogelijk professioneel worden onderzocht.

Schorpioen: U kunt door luiheid worden overvallen maar dat zal geen probleem zijn als u vorige week uw best hebt gedaan. Het kan u aan gezond zakelijk inzicht ontbreken. Journalisten zullen merken dat hun productiviteit toeneemt.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 31 augustus vanaf 5 januari 1991: 1997 King Arthur’s Pub and devastating news from Paris (als boven) 1998 Deadline 1999 Jakkeraarsproces 2000 Vandaag is het begonnen  2002 Five years later 2005 Jonikal 2006 Negen jaar 2007 Herdenking 2009 Derecho permanenteLa Vuelta en de Cervanteskring –  De astroloog had weer gelijkCervantes Holding te Althorp House  2011 The final outcome 2012 Vijftiende sterfdag van mijn Britse partnerOpheffing postadres in Nederland.