MIJN DOCUMENTEN D.D. 1 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

10:10 Mijn belangrijkste brief die ik op deze datum in 1997 heb geschreven ging naar mijn schoolvriend Herman de Koning in Nijmegen en luidt Diana.

Dit is dus weer een memorabele datum beste Maagd: U weet wat u wilt en naar het zich laat aanzien is uw wil wet. Het is niet uitgesloten dat u de laatste tijd te hard hebt gewerkt en hoofdpijn kan daar het gevolg van zijn. Vermijd in uw eigen belang stress en durf vaker “nee” te zeggen.

Vissen: U kunt een potentiële partner ontmoeten wiens prestaties uw bewondering zullen wekken. U voelt dat u van dit contact veel kunt leren. Aanvaard nu een uitdaging die u eerder dit jaar liet liggen. Laat privézaken even rusten.

Schorpioen: Een omwenteling in uw leven zal u bevrijden van een vervelend innerlijk conflict. Bespreek de voor- en nadelen met familie en echte vrienden als u een verhuizing naar het buitenland overweegt. De reacties zullen u verrassen.

Mijn hart gaat nog altijd uit naar De Engelenburg in Brummen. Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Bericht met een zwarte rand, nóg een belangrijke brief d.d. 30 augustus 1996 en mijn documenten d.d. 31 augustus vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d. 1 september vanaf 5 januari 1991: 1997 Letters to Queen Elizabeth II and Queen BeatrixCondolences on behalf of Sergeant David Sharp at Eton CollegeReport 36 The last postDiana  (als boven) 1998 Zelfonderzoek 1999 Valkhofnieuws 2000 Graduation day 2002 Bezoek aan Velp 2003 Dappere Dodo 2005 Het zevende project 2007 Terugblik op Dianaherdenking en nieuwe statistieken 2009 La Vuelta a EspañaReminder 2010 Klink klaar 2011 Charles John Spencer in beeld en 2012 Een nieuwe maand een nieuw begin.