MIJN DOCUMENTEN D.D. 5 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991 EN HET LICHT OP DEN HAAG

Terwijl de Tourkaravaan gisteren onderweg was van Millau in de richting van de Gorges du Tarn heb ik mij na verzending van Het Licht op John en Anthony Holden en mijn documenten d.d. 4 september vanaf 5 januari 1991 bezig gehouden met de samenstelling van een 12 pagina’s groot document met de naam ‘Oh, Oh DenHaag, mooie stad achter de duinen’ beste Maagd: In een liefdesrelatie kan spanning ontstaan. Probeer zo duidelijk en oprecht mogelijk te zijn. Zet kinderen die zich vervelend en het bloed onder uw nagels vandaan halen aan het werk. Geef beminden de kans te uiten wat ze kwijt willen.

Vissen: Het verlangen alleen te zijn kan de overhand krijgen, maar veel rust zal u niet gegund zijn. Een gesprek met een oudere kan u inspireren tot beschouwende gedachten. Heb vertrouwen in uzelf en uw vaardigheden.

Schorpioen: Nieuwe carrièrekansen stellen u in staat uw persoonlijkheid te etaleren; u kunt een hit scoren. Een samenwerking belooft lucratief te worden. Het kan een druk weekend worden, maar ook heel leuk. Geniet ervan.

Leuk. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d.5 september vanaf 5 januari 1991: 1998 Geven en nemen 1999 Spaanse les 2002 Uitgever Brieven aan Diana Prinses van Wales 2005 De mannen van Diana Deel 1 2007 Ben Flore Goes  2008 Het in 1996 geplande familiebedrijf 2009 Europese domeinnaam voor de Asociación Europea de Profesores de Español 2010 Een prettig weekend 2011 Bevestiging deelname aan cavalerie- en artillerielunch verzonden 2012 Sleutel 12.

Mijn districtleider in de regio Haaglanden was René de Zeeuw.