BUITENHOF, D66, DE HOGE RAAD DER NEDERLANDEN, VNO-NCW EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 7 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

17:30 Na verzending van De Koning van Hispanje  heb ik op de Nederlandse televisie naar Buitenhof gekeken met als gasten de kersverse lijsttrekker Sigrid Kaag van D66, voormalig President Geert Corstens van de Hoge Raad en na zes jaar terugtredend voorzitter Hans de Boer van VNO-NCW. En vanmorgen zag ik dat Rob Jetten op Goedemorgen Nederland terzake bij Welmoed Sijtsma was aangeschoven als nummer 2 op de lijst. Gevolgd door de mededelingen over het Nationaal Groeifonds (twintig miljard ten behoeve van kennisontwikkeling, innovatie en infrastructuur). Dit is voor mij aanleiding mijn documenten conform mijn nieuwe wijze van registratie te memoreren waarin D66 en VNO-NCW zijn vermeld.

Sigrid Kaag is een belangrijke schakel in ons netwerk. Daarom ben ik dit overzicht begonnen met lijsten samen te stellen met mijn vermeldingen van D66 en VNO-NCW beste Maagd: U kunt een waardevol advies krijgen als u openhartig bent over persoonlijke plannen. U betekent meer voor uw vrienden dan u denkt. Naasten kunnen ontwijkend doen en meer armslag eisen dan gewoonlijk. Laat hen in hun waarde.

Vissen: U kunt een kans krijgen die precies is waar u al een tijd naar uitkijkt. Wacht echter met er tijd en energie in te steken tot alle lichten op groen staan. Raak niet gefrustreerd als een favoriet project maar niet opschiet. Alles heeft een reden.

Of een oorzaak. Die twee begrippen worden in Nederland regelmatig verwisseld. Zelfs voor de televisie.

Schorpioen: Houd kinderen die voor het eerst naar school gaan scherp in de gaten; eet- en slaapgedrag geeft meer informatie dan stoere praatjes. Laat op het werk geen misbruik maken van uw bescheidenheid. Iets of iemand is misleidend.

Dat gebeurt wel vaker. Bijvoorbeeld bij persoonsverwisselingen. Met alle gevolgen vandien. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 7 september vanaf 5 januari 1991: Brief 7 1996 Strategisch Perspectief 2000 De laatste brief voor een nieuw perspectief 1998 Bevestiging afspraakJoint Venture 1999 Kringen 2000 Hoteles Cervantes 2002 Operatie Vijfde Roos 2004 Pijnloze correctiesTo The Loo 2005 Trevor Rees Jones 2006 Brieven aan Diana Prinses van Wales ADSL-aansluiting 2007 171.000 euro niet overvraagd 2008 Van Gasparus tot Johannes 2009 Schiphol 2010 Málaga-Amsterdam 2011 Ad Scheepbouwer en het Wapen van Nijmegen en 2012 Lenguado Bellavista en witte wijn uit Valdepeñas in La Mancha.

17:30 Sigrid Kaag is een belangrijke schakel in ons netwerk. Daarom heb ik een overzicht gemaakt met de vermeldingen van D66 in mijn dossier. Alsmede van mijn vermeldingen van VNO-NCW. Die lijst heb ik onder meer doorgestuurd naar de Redactie van Democraat D66.