THE LION KING EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 9 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Het Licht van Oranje en mijn documenten d.d. 8 september vanaf 5 januari 1991 gaan mijn gedachten uit naar Ontwikkeling van zakelijke plannen, The Lion King,  A Royal Duty VI, John and Diana forever yours, The Lion King,  De eerlijke vinder,  Maximiliaan Lucas Christiaan,  A Royal Duty, Kernbegrippen,  Geloof, Hoop en Visie, Alle Berichten uit De Zevende Hemel tot 10 oktober 2006, Bericht uit het Gran Hotel Cervantes in Torremolinos en Peter Pan en de Toekomststraat beste Maagd: Een geschikt moment om ermee te beginnen als u overweegt in onroerend goed te investeren. U krijgt de kans de lucht te zuiveren met een vriend met wie u onlangs ruzie hebt gehad. Praat openhartig, vergeef en vergeet.

Vissen: Een vriendschap kan worden getest als iemand bepaalde grenzen overschrijdt en iets vraagt wat u niet wilt of kunt geven. Gebruik uw sociale circuit om datgene te bereiken wat u wilt; U zult verbaasd zijn hoe ver u kunt komen.

Schorpioen: Uw onderzoekende geest hunkert naar nieuwe kennis. Schrijf u in voor een cursus over een favoriet onderwerp. De kans om met medestudenten te filosoferen over uw onderwerp zal u motiveren om verder te gaan, ook als het moeilijk wordt.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 9 september vanaf 5 januari 1991: 1993 Jouw laatste briefwisseling met Liesbeth Halbertsma 1996 Een laatste vraagBrief aan de Directeur van de Centrale Recherche informatiedienstUw uitnodiging van 3 september jongstledenBrief onderweg 1997 BusinessplanTestament 1998 Dank Beau Monde 1999 Heydens werk 2002 Eerste uitgebreide brief aan Prinses Diana 2003 Kelly en Blair 2004 Offerte Cervantesonline.co.uk 2007 Business Class opnieuw begonnen 2008 Barroso, Sarkozy en Medvedev 2009 Inzake Cervantes AirlinesCervantes AirlinesNaar aanleiding van uw presentatie 2010 Valkhofnieuws ontvangen 2011 Tweede NS-keuzedag 2011-2012 Den Haag-Purmerend-Soestdijk 2012 Van Heemstede naar Soestdijk.