BERICHTEN VAN CARMEN DE LAS CUEVAS IN GRANADA, DE NEDERLANDSE INTERKERKELIJKE GEMEENTE AAN DE COSTA DEL SOL EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 11 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Maarten van Rossem, Bilthoven en mijn documenten d.d. 10 september vanaf 5 januari 1991 ontving ik om 13:47 nieuws van Carmen de las Cuevas in Granada getiteld ‘Qué tenemos / What’s on’ Mijn reactie: 15:09 Muchas Gracias, Un saludo de Torremolinos John van der Heyden. Ik heb dit schitterend gelegen instituut vermeld in Cervantes Spaans in Spanje en Latijns-Amerika, Reisverslag Francisco Pérez Navarro,  Almuñecar Instituto Internacional Almuñécar, Carmen García de Granada, Carmen de las Cuevas, Castila Granada, Eurohispania Granada, Bingo, Cervantes Netwerk, Bill Clinton en Cervantes, Alhambra, 1992, Dag van Blenheim Palace en De cirkel is gesloten.

Ook ontving ik om 17:35 de nieuwsbrief van Grada Hildering. Hierop zond ik haar als reactie: “18:13 aan Grada Hallo Grada, Wat een goed nieuws! Ik herken in Ds Griffioen min of meer een collega. Hij is van hetzelfde bouwjaar en ik beschik ook de Acte van Bekwaamheid als volledig bevoegd Onderwijzer en de derdegraads bevoegdheid Godsdienstleraar. Laatstgenoemd diploma van het bisdom ‘s-Hertogenbosch. Ik heb dus ook godsdienstlessen gegeven op de basisschool in Nijmegen. Fijn dat Cees Burger en Ko Brevet weer terugkomen. Ik heb goede herinneringen aan beide collega’s.”

De naam Griffioen treffen wij aan in  Nieuw Koninklijk Alternatief beste Maagd: Maak de rekening op en neem besluiten die betrekking hebben op uw persoonlijke en professionele partners. Er moet nu geen sprake zijn van terughoudendheid als er problemen zijn die in de openbaarheid moeten worden gebracht.

 Vissen: Ook als u diverse potjes op het vuur hebt zal er niet zoveel gebeuren. De kans is groot dat een bijeenkomst wordt uitgesteld of een afspraak wordt afgezegd. Gebruik de vrij gekomen tijd om op krachten te komen en data te verzamelen.

Schorpioen: Een feestje op het werk zal voor veel plezier zorgen maar drink niet te veel zodat u morgen weer fit bent. Maak in een woordenwisseling gebruik van uw natuurlijke rust. U bemiddelingstalent kan nog een andere gave openbaren.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 11 september vanaf 5 januari 1991: 1996 A new startBrief aan de directeur van de Centrale Recherche Informatiedienst 1997 1Message on behalf of the Ambassador of the United Kingdom 1998 Caesar 2000 Big Brother is back  2002 Royal Review 2003 OngepastGeweigerd 2005 The final question 2007 Opnieuw Trevor Rees Jones 2009 Huis De Voorst in Eefde 2010 Veertien jaar 9/11 2011 Mr Abraham Moszkowicz en het gelijk van Maarten van Rossem 2012 Districten NIOW Talen 1981-1987.