DE MISSISIPPI QUEEN, SANDER SCHIMMELPENNINCK WEG BIJ QUOTE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 14 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Haal het doek maar op zag en hoorde ik het lied Missisippi uit 1975. Het deed mij denken aan de Missisippi Queen. Deze raderboot is afgebeeld of vermeld in  Bycicle tour,  Keerpunt 98,  Lazarus,  Operation Purple,  Nuevo Espíritu,  Logboek zomer 1996, The invisable manager, Ontmoetingen in het Stadhuis van Nijmegen en Engagement Day. Hier in de Puerto Marina van Benalmádena ligt ook nog zo’n party boat. De laatste keer dat ik er voorbij ben gevaren op zondag 2 juni 2019 was hij bijna gezonken beste Maagd: Doe uw best als u een deadline wilt halen maar reken niet op een wonder. Onderschat de tijd niet die bepaalde zaken kosten en besteed de nodige aandacht aan uw gezondheid. Drink veel water en voorkom stress. Wees niet te impulsief.

Vissen: Uw creativiteit neemt toe. U kunt ontdekken dat u uitstekend kunt schrijven, schilderen, dansen of toneel spelen. Doe wat uw hart u ingeeft en probeer wat u het beste ligt. Er kan een romance opbloeien na weken van wachten.

Schorpioen: U zult vandaag het comfort van uw huis verkiezen boven activiteiten buitenshuis. Een persoonlijk project kan al uw tijd in beslag nemen. De kans bestaat dat een vriend(in) iets over u onthult en daar zult u verre van blij mee zijn.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 14 september vanaf 5 januari 1991: 1998 Christina 1999 Joint Venture 2002 Rust en Stilte 2004 Bij jouw 48ste verjaardag Plus Ultra 2005 Bij jouw 49ste verjaardag 2007 Reactie op Claim No. 7 JN 21469 van de County Court St. Albans (1) Claim op HarrodsReactie op Claim No 7 JN 21469 van de County Court St Albans 201 Dr Dofferhoff en communicatie met Thomas Triebels 2011 Het Stan Huygens Journaal van 10 september 2011 2012 .

Nieuws van vandaag Sander Schimmelpenninck vertrekt bij Quote.