CERVANTES PRODUKTIES, QUOTE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 15 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van De Missisippi Queen, Sander Schimmelpenninck weg bij Quote en mijn documenten d.d. 14 september vanaf 5 januari 199 las ik in De Telegraaf: “Sander Schimmelpenninck vertrekt bij Quote Na zeven jaar Quote en vier jaar hoofdredacteurschap vertrekt Sander Schimmelpenninck bij het tijdschrift. Hij gaat (deels) naar Zweden om zich te focussen op schrijven en ondernemen. Dat heeft Quote maandag bekendgemaakt. In een reactie op de website van Quote laat Sander weten dat het jaar 2020 voor hem een snelkookpan is geworden, ’waarin ik lange tijd zo’n beetje alles heb gedaan, maar nu het moment is gekomen om harde keuzes te maken’. Die keuzes hangen volgens hem ook samen met zijn persoonlijke leven. „Het vergrootglas waaronder ik het afgelopen jaar heb gelegen, vooral door mijn Op1-presentatie, beviel me buitengewoon slecht. Daarnaast wil ik mijn vriendin, die haar bedrijf in Zweden heeft, méér kunnen zien. En dus ga ik mijn leven met wat meer vrijheid inrichten.” In Scandinavië blijft hij schrijven. „Daarnaast zal ik blijven presenteren en opiniëren, en met mijn maatjes Jaap en Titus het podcastlabel dat rondom onze succesvolle Zelfspodcast is ontstaan verder uitbouwen tot een heus mediabedrijf.” Sander is dankbaar voor zijn tijd bij Quote. „Ik heb met ontzettend veel plezier bij Quote gewerkt, in een tijd waarin het medialandschap enorm is veranderd. Het was waarschijnlijk de mooiste baan van mijn leven.” Een opvolger is nog niet bekend.”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin Quote is vermeld: Cervantes Produkties 1999 Olifanten 2001 Good intent 2002  Krachtstroom, Correcties 2003 Nieuwe Adel, Verdere beleidsontwikkeling, Picassomuseum,  Alex 2004 Vervolg inzake handelsmerk, John Hyde Park 2005 Warsteiner, Knuffelen 2006 1992, Verhalen van The Number One 2007 Robert Bischot, La Casa Real Española en de Cervanteskring 2008 De vuist van Cervantes, Companies House en het Haags Juristen College A Special Event, Companies House en het Haags Juristen College,  Brasilia and the purple bikini, Opnieuw 22 april, Deadline 14 maart 2008, Arnhem steunt Vitesse,  Op weg naar Groningen, Een bijzonder weekend met de pianoman, Geen belangstelling van de Open Universiteit voor het AEPE-congres in Madrid, Kortetermijndoelstellingen, Bezoek aan Paleis Soestdijk, Elton John in New York en Nederlandse belastingdienst twaalf jaar in gebreke beste Maagd: U hebt een ongebruikelijke kijk op het leven en belangstelling voor mystiek. Uw romantische relatie zal onconventioneel zijn. Laat mensen vaker hun eigen boontjes doppen en overdrijf uw verantwoordelijkheidsgevoel voor hen niet.

Vissen: U kunt een potentiële geliefde tegenkomen en u zult impulsief doen wat uw hart u ingeeft, wat misschien niet zo verstandig is. Wees discreet als het op de werkvloer gebeurt want zoiets lekt snel uit. Pas een beetje op met geld uitgeven.

Schorpioen: Tevredenheid over een recente test mag geen reden zijn op uw lauweren te gaan rusten. Uw energie kan echter fluctueren; het ene moment actief, het volgende lood in de benen. Reizen zal met oponthoud gepaard gaan.

Dat is goed gezien door de astroloog. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 15 september vanaf 5 januari 1991: Brief 8 1995 Telegraafartikel 1996 Photograph Correctie 1997 Ontwikkelingen 1998 Prinsjesdag 1998 1999  Voortekenen 2000 Bevestiging afspraak De Ooievaar 2001 I have a dream Uw brief van 18 juli 2001 2004 Slogan y logo 2005  Knuffelen 2006 Bij jouw vijftigste verjaardag 2007 Reactie op Claim No. 7 JN van de County Court St AlbansClaim No. 7 JN 21469 Claim No.7 JN 2009 Nijmegen Airport en Prinsjesdag 2009 2010 Post van Musis Sacrum, Mahler en Schouwburg Arnhem 2011 Florin in Utrecht en Moros in Alicante 2012 De Baak in Torremolinos.