DE TROONREDE VAN KONING WILLEM-ALEXANDER TIJDENS PRINSJESDAG MET EEN DROOM VAN ROOD EN GEEL EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 16 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Cervantes Produkties, Quote en mijn documenten d.d. 15 september vanaf 5 januari 1991 heb ik Prinsjesdag gevolgd op de Nederlandse televisie. De Troonrede van Koning Willem-Alexander heeft voornamelijk betrekking op beleidsvorming.

Eén van de meest opvallende aanwezigen in de Grote Kerk te ’s-Gravenhage was een dame in de twee kleuren van de vlag van Spanje beste Maagd: Uw gemakkelijke omgangsvormen vallen in de smaak. Een goed moment voor groepsactiviteiten. Meldt u niet voor een veeleisende positie. Dit is niet het moment om andermans geld te beheren. U kunt de dupe worden van corruptie.

Schorpioen: Een dag met uiteenlopende gevoelens; u ontvangt goed nieuws, maar kunt ook met problemen geconfronteerd worden. Houd er rekening mee dat u snel of veelvuldig uw plannen moet wijzigen en situaties niet in de hand hebt. De Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer der Staten-Generaal zullen daartoe ongetwijfeld van invloed zijn.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 16 september vanaf 5 januari 1991: 1992  Beknopt schrijven 1996 Het juiste effect 1997 Candle in the wind Faxbericht aan de Ambassador of the United Kingdom 1998 Troonrede 1999  Samen fietsen Vrijstellingsverzoek 2002 Kiezen van een uitgever en sponsoring 2003 Prinsjesdag 2003 2004 OmkooppraktijkenNogmaals bronsgroen eikenhout 2005  Prins Henry Charles Albert David 21 jaar 2007 It’s got to be perfect 2008 Terug in Paleis Het Stadhouderlijk Hof en Prinsjesdag 2008 2010 Procedures bij een huwelijk 2011 Een paar apart.