FINALE VAN DE TOUR DE FRANCE IN PARIJS, EXPOLANGUES, TOESPRAAK VAN KONING WILLEM-ALEXANDER VOOR DE VERENIGDE NATIES EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 21 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Sociogrammen, mijn documenten d.d. 19 en 20 september vanaf 5 januari 1991 heb ik gisteren aan de kerkdienst in Los Boliches deelgenomen. Het was een prettig weerzien met goede vrienden. Dat geldt ook voor mijn kennismaking met de heer en mevrouw Griffioen. Na thuiskomst ontving ik van Francis bericht dat er voor de geplande excursie op 20 september zich slechts acht deelnemers hebben aangemeld en zij hierdoor dit event heeft moeten doorschuiven naar 30 september. Ik hoop dat wij dan kunnen rekenen op voldoende deelname. Daarna zag ik de finale van de Tour de France in Parijs met vertrouwde beelden van de Rue de Rivoli, Place de la Concorde, Champs Élysées, Arc de Triomphe, Place de l’Étoile, de Seinekade en de glazen piramide van het Louvre met shots vanuit de lucht op het dakterras van de Arc de Triomphe waar ik op 10 mei 2006 de bekende fotomontage van mij en Prinses Diana bij het standbeeld van Eeltje Halbertsma in Grouw heb achtergelaten en het Grand Palais waar ik in 1986 met mijn toenmalige studiecoördinator Drs P. Ottenhoff en onze toenmalige echtgenoten een bezoek heb gebracht aan Expolangues.

In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Expolangues is vermeld: 1Nieuwe droom, Spaans op School,  Carta a Don Nicolás Sánchez Albornoz en Alcalá de Henares,  Liesbeth/Halbertsma, 19950531 Cervantes Reizen,  Nieuwe orde,  Terug naar de kust, Daily Mail,  Kleur bekennen,  Kerstmis 1998, Inzake februari 1992,  Verbazing, Letters to Diana, Princess of Wales, Continuïteit van beleid, Moed en Deugd, Nieuwsbrief 008, Nieuwsbrieven 009 en 010, Familievete,  Organisatieontwikkeling, NEC-Feyenoord, Traducción Letters to Diana en Español,  De open deur, De laatste brief uit Nederland voor mijn vertrek naar Spanje,  Congreso y ponencia, Eight years later, Afsluiting Dossier Breuker, Virgen de la Victoria,  1992, Hoog Keppel of Laag Keppel?, Erekwestie, De ontbrekende foto, Businessmodel en Storm aan de zuidkust.

Koning Willem-Alexander houdt vandaag een virtuele toespraak tijdens de 75ste jaarvergadering van de Verenigde Naties in New York beste Maagd: Een prima dag om alleen te zijn, vooral als u niet helemaal zeker bent van uzelf. Denk na over het verleden, leer van uw fouten en tracht deze niet te herhalen. Als u volwassen bent kunt u nu een eind maken aan iets wat nooit een succes was.

Schorpioen: Als u gaat shoppen zult u met iets thuiskomen wat u meteen wilt ruilen. Het kan een verwarrende dag worden; tracht zo flexibel mogelijk te zijn. U kunt nieuwe vrienden maken door een workshop of seminar bij te wonen.

In dit verband citeer ik paragraaf 4.5.4 van ons beleidsplan: Periodiek verzorgt Instituto Cervantes Holding Ltd seminars en workshops. Bij voorkeur in het Cervantes Management Centre aan de Costa del Sol en in samenwerking met de Baak. Hierin staan de thema’s zaken doen in Spanje en de rol van het Spaans in het Nederlands-Spaanse en Brits-Spaanse Management centraal.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 21 september vanaf 5 januari 1991: 1995 Instituto Cervantes/Euromiljoenen voor Arnhem-Nijmegen 1996  ContactdagBeweging 1997 ColaboraciónBerichtgeving 1998 Gezondheid Financiële transacties 1999 Prinsjesdag 1999 2002 Nu het wonder nog 2004  Vertrouwen 2005 Betalingen Rooskleurig 2006 Prinsjesdag 2006 2007 Prettig weekend 2009 65 jaar na Operatie Market Garden 2010  Prinsjesdag 2010De omslag 2011 Angela Ritzen en2012 Prins Charles in de hoofdrol.