THE DORMANT COMPANY, THE LADY FROM WINDSOR MAIDENHEAD EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 22 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Finale van de Tour de France in Parijs, Expolangues, Toespraak van Koning Willem-Alexander voor de Verenigde Naties en mijn documenten d.d. 21 september vanaf 5 januari 1991 heb ik na een telefonisch onderhoud met de heer Jan Snijders in Limassol mijn economic profile form met bijlage verzonden naar Freemont op Cyprus. Deze limited is nog altijd ‘dormant’. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin de term ‘dormant’ is vermeld: First anniversary of my mission to England, Review and Preview, Counselinggesprek, De rozenboom, Aftellen, Pascuas de Resurrección, Neuzen in de wind, Tot wederdienst bereid, Opmaat naar morgen,  Terug in Torremolinos, Praten als Brugman, Einde Frans onderzoek, Uitgever brieven aan Diana Prinses van Wales, Inzake 31 augustus 2003, Hernieuwd bezoek aan het Colegio de España in Salamanca, 28, Het Parool: De verloofde van Diana,  Reactie op Claim No. 7 JN 21469 van de County Court St Albans (1), Reactie op Claim No 7 JN 21469 van de County Court St Albans en Claim No. 7 JN 214699.

In dit verband zag ik gisteren Theresa May weer eens in The House of Commons. Zij is woonachtig in Windsor Maidenhead. Maidenhead is vermeld in Correspondence with the Royal House of the United Kingdom, Letters to Diana Princess of Wales,  Report 35, Windsor-Maidenhead, Op reis, Van intern naar extern geheugen, Goede zaken,  Cervantesonline, Geagendeerde uitnodiging, NOVA, 25 jaar Gibralfaro, Windsor, Maidenhead en Ascot in Berkshire United Kingdom, De vooravond van een nieuwe tijd, Veertien jaar na een bijzondere kerst in Friesland, Sergeant David Sharp in beeld, Victoria Kent, New York, The Jivin’ Jaks heet thans Paparazzi, Rocío en Rajoy, Wat doen wij met Paleis Soestdijk? en Engagement beste Maagd: Uw magnetisme zal andere mensen aanspreken. U bent creatief, inventief en hebt het vermogen om diep op zaken te kunnen ingaan. Geniet er volop van als u over vrije tijd beschikt. Beurshandelaren kunnen goede zaken doen.

Ik denk hierbij aan Sjaak van de aandelen.

Schorpioen: Het kan op de werkvloer een drukte van belang zijn met een ieder die de anderen wil vertellen wat er moet gebeuren. Trek u er niet te veel van aan. Denk eens na over een andere baan of een studie die carrièrekansen kan bieden.

Voorlopig blijf ik nog even voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux. Ik zag zojuist Hilde Palland-Mulder op WNL. Zij pleit voor steun aan het Familiebedrijf. Dat blijft voor mij ook nog altijd een serieuze optie.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 22 september vanaf 5 januari 1991: 1992  Dossiernummer CB/HK/3012rr2031 rr20313brl 1996 Ambassadorship 1997 Faith, Hope and Love 1998 Strijdvaardigheid 1999 De rozenboom 2000 Vlieg er eens uit 2002 Spaans op School 2003 Jaap de Hoop Scheffer Secretaris-Generaal van de NAVO 2004 Connecting networksHart van Nederland 2005 Boris Dittrich, Frank de Grave en Gijs van Amstel 2006 Uitnodiging 2007 A brand new start 2009 Tot ziens in Cádiz 2010 Uitnodiging ontvangen voor reis naar Sint PetersburgStart van een nieuwe wereldwijde organisatie en2011 Een Prinsheerlijk ritje.