VAN PALLAND, FAMILIEBEDRIJF EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van The dormant company, The Lady from Windsor Maidenhead en mijn documenten d.d. 22 september vanaf 5 januari 1991 heeft Hilde Palland bij mij gisteren de gedachte aan een familiebedrijf weer wakker gemaakt. De naam Palland, Van Palland of Van Pallandt ben ik tijdens mijn familiestudie tegengekomen in Voorgeschiedenis Johannes van der Heyden van Baak en diens nakomelingen, Angela van der Heyden,  Nieuw koninklijk alternatief, etcetera. (9) Het ‘familiebedrijf’ Van der Heyden/Halbertsma is op 28 september jongstleden niet tot stand gekomen in Apeldoorn. Ik heb Liesbeth wel 50 procent van de aandelen beloofd zodra KPMG de waarde van mijn handelsmerk heeft vastgesteld in opdracht van haar. In dit verband gaat mijn aandacht thans uit naar Terug uit Granada en Kerkelijk huwelijk van Prinses Carolina en Albert Brenninkmeijer in Toscane beste Maagd: Deel uw vaardigheden met anderen als u over bepaalde expertise of ervaringen beschikt waarmee u mensen in evenwicht kunt brengen. Anderen zullen uw hulp op prijs stellen en u zult er zelf plezier in hebben hen te helpen.

Schorpioen: Nervositeit kan het moeilijk maken u te concentreren op uw werk, te eten en zelfs goed te rusten. De kans op een burnout is aanwezig, al houdt u van uw werk en de vrijheid die u hebt. Voortdurende stress ondermijnt u echter.

De term ‘burnout’ treffen we aan in  Paasverslag. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 23 september vanaf 5 januari 1991: 1998 Uitnodiging Oproep 1999 ‘De Baak’ in SpanjeAlgemene beschouwingen 2001 Ondernemerskwaliteiten 2002 Privé en zakelijk Extra gift 2004 Postbus 689 te Utrecht Uw kerstkaarten 2005 ’t Goude Hooft 2007 Romería de San Miguel 2008  Dank voor een fantastische septemberzondag 2009 Terug in Cádiz 2010 Een droom van gerechtigheid Mis momentos sagrados de 1992 De gebeurtenissen rond het gestolen polstasje Een droom van gerechtigheid 2011 Algemene Beschouwingen en de Onderwijsraad 2012 Romería de San Miguel en Het Paarse Hart.