PRINS HARRY EN ECHTGENOTE IN DE VERENIGDE STATEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 24 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Van Palland, familiebedrijf en mijn documenten d.d. 23 september vanaf 5 januari 1991zag ik vanmorgen Prins Harry met echtgenote in ‘Goedemorgen Nederland’ met een oproep om tijdens de komende presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten te gaan stemmen. Zijn echtgenote is geboren als Rachel Meghan Markle. Ik begrijp niet waarom zij geen gebruik maakt van haar eerste doopnaam. De naam Rachel tref ik in mijn dossier aan in Dianetics in Amsterdam, The presentation of this evening, Security measures, Schaakmat, Het Geheim van Utrecht, Lady Jane,  Daily Mail, Smart, Van Gaal en Nieuw Elan, De topics van 2010, Brieven en faxberichten ‘on behalf of’,Nieuwe directiewisseling bij de Baak en mijn faxberichten vanaf 30 juli 1992 en Príncipe beste Maagd: Het plannen van een vakantie kan moeilijk zijn. Maak afspraken liefst via het internet dan hoeft u niet lang in de wacht te staan. Trek u niet te veel aan van onderbrekingen en windt u evenmin op over triviale, onbelangrijke kwesties.

Schorpioen: De dag kan gevuld zijn met interacties die variëren van discussies met collega’s tot zakelijke onderhandelingen en een romantisch samenzijn. Een vriend(in) kan liegen en dat komt later vandaag uit. Laat het niet escaleren.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 24 september vanaf 5 januari 1991: 1997 Research voor Beleid 1998 Familieberichten The Angel on The Bridge 1999 Aftellen 2002 Checkers en hotemetoten 2004 De spijker op zijn kop 2005  Eight years later 2006 Ernst Hirsch Ballin en Pieter Winsemius 2007 KeuzeprocesPonencia propuesta para el Segundo Congreso de la Federación Internacional de Asociaciones de Profesores de Español en Granada 2009 Start van het derde internationale congres van de Federación Internacional de Asociaciones de Profesores de Español (FIAPE) in Cádiz 2010 Met het oog op Zeist eCommerce en John Stevens 2011 Aansluiting op Facebook en2012 Van Polo House tot La Paloma.

P.S. Ik heb de tijdrit voor dames gezien tijdens het wereldkampioenschap wielrennen in de omgeving van Bologna. Anna van der Breggen uit Zwolle heeft de eerste plaats behaald door zich simpelweg te concentreren op zichzelf. Knap van haar. Haar Amerikaanse concurrente zag ik ernstig ten val komen. Ik vraag mij af wat er op dat moment door haar hoofd ging op het moment dat zij de controle verloor over het stuur.