DAG VAN APELDOORN EN BRUMMEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 28 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Dit is waarschijnlijk wel de belangrijkste datum in mijn biografie uitgaande van mijn documenten d.d. 28 september vanaf 5 januari 1991: 1997  Gemengde gevoelens  1999 Happy anniversary 2004 Zeven jaar alleen 2007 Hernieuwd bezoek aan het Alhambra  2009 Een romance uit 1994 2010 Geen bezoek aan Apeldoorn en Brummen 2011  Een bijzondere dag vandaag 2012 De dag van Apeldoorn.

Vanuit deze achtergrond kijk ik naar onze horoscoop beste Maagd: Er kunnen problemen ontstaan met een kind; vraag ouders om advies. Een vroege gang naar de bibliotheek kan u interessante leesstof bezorgen voor de avonduren. Let goed op uw gezondheid; u kunt makkelijk een verkoudheid oplopen.

Schorpioen: Uw diplomatieke vaardigheid kan voor een positieve uitkomst zorgen van zakelijke onderhandelingen. Houd gesprekken kort en to the point. Een vriend(in) kan u deelgenoot maken van geheimen die u moeilijk zult kunnen bewaren.

Ik denk hierbij aan Leonore Tholen. Zij is afgebeeld in mijn brief getiteld Vriendschap. In dit verband memoreer ik aansluitend aan mijn documenten d.d. 27 september vanaf 5 januari 1991 al mijn documenten tot en met het Milenniumjaar 2000 waarin Apeldoorn of Van Apeldoorn is vermeld:

District 27 Stedendriehoek en Zwolle1981 – 1987 Directie Nationaal Instituut voor Onderwijs en Wetenschappen (NIO-Talen B.V.)Cervantes Verzekeringen 1994 Mijn steun aan Drs T. Breuker in zijn proces tegen de Gemeente Groningen 1996 Communication

1997 Don’t cry for me Argentina Ondernemen is organiseren To The Loo Princess Diana Fund as charity organization JohannesburgKoningschap (1)  – Koningschap (2)  –  Dries van Agt Letter to Reverend David Brindley in Warwick Removal to Utrecht Uw documentatie From The Neude to The LooAnnouncement Happy birthday My Love! SterrenslagConcernDianetics in AmsterdamRequest for sponsoringBusiness Plan Birthday present sent back ElementVoortgangsrapportageLetter to Mr Hans BlankertDe rode loper Procedure 97 / 2152 BELEI R08 G322 InvestigationThe Big SecretFaith, Hope and Love DankReport 38 Procedure 97 / 252 BELEI R08 II G32European Cervantes FoundationDe regenboog 

1998 Justitia Reconstructie Sparrenheuvel TeambuildingHertrouwenDe Vijfde Roos Veranderingen Geloven Cervantes TravelsHet geheim van Utrecht Dank Smart Sterrenslag Schittering van Spanje John Talen

1999 Een vragende oogopslag – vergeten YoyoAdreswijzigingBilthoven Leeuwarden Vuelve usted en septiembreEven Apeldoorn bellenEen brug te ver?Nicola FormbyFriesland boppe Aftellen Happy anniversary Johannes Drijber OlifantenNet 6 Granada Het gelijk van de astroloog 

2000 Jedburgh: terugblik op nieuwjaarsdag en bezoek aan de wieg van de Coldstream GuardsEdinburgh Castle and Thirlestane Afscheid van The Borderland in The Buccleuch Arms ThanksgivingBuilding The European UnionBuilding The Holding VIIIRetour Nijmegen-Wassenaar IVRoyal bloodA sus 33 años Tierra MíticaQuatorze JuilletPace et Justitia De laatste lootjesAdobe ontsluit de wereldBig Brother is backTop of the worldGouden eeuw De grote sprong Purple bikini en Santa Claus.

P.S. Dank aan de redactie van het NOS Journaal om Huis ter Duin in beeld te brengen vanuit de lucht.