TERUG NAAR GRANADA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 30 SEPTEMBER VANAF 5 JANUARI 1991

Vandaag ben ik er vroeg bij want onze bus vertrekt vandaag in Torremolinos om 09:00 vanaf het Gran Hotel Cervantes naar Granada beste Maagd: Gesprekken met mensen die u leuk vindt kunnen een haast magische uitwerking hebben . Als u nog alleen bent zal dat niet lang meer duren. Creatief werk wordt begunstigd. Uw vooruitzichten zijn goed als u carrière wilt maken.

Schorpioen: Zet mensen die uw opdrachten uitvoeren gerust wat meer onder druk. Gooi ook humor in de strijd als op het werk de ernst te snijden is. Uw liefdeleven bloeit op als u weer eens “ik houd van je” zegt. Van een belofte kunt u op aan.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Plan curricular del Instituto Cervantes en mijn documenten d.d. 29 september vanaf 5 januari 1991 mijn documenten d.d.30 september vanaf 5 januari 1991:1997 Beleidsplan 1998 Vooruitblikken28 novemberNieuw Europa 1999 Internationale aspecten van het Openbaar Bestuur 2002 Vorstelijk bezoek 2004 Buenos Aires 2005 Afsluiting Dossier BreukerAfsluiting dossier 2007 Segundo Congreso de la Federación Internacional de Asociaciones de Profesores de Español en Granada 2008 Fortis 2009 Wientjes, Rinnooy Kan en Uwe Majesteit 2010 Het motto: Eenheid, Vrijheid en Verantwoordelijkheid 2011 Een blik in het verleden en vooruitblik op de Alumnidag van de Radboud Universiteit 2012 Open dag Huis De Voorst. In dit verband heb ik gezien dat het Spaanse Instituto Cervantes zich nu afficheert als Instituto Cervantes España. Dat is een stap vooruit in de richting van een samenwerking. Een medewerker van de Spaanse ambassade aan het Lange Voorhout naast Hotel des Indes heeft mij verteld dat ik recht heb op een ‘recompensación’. Dat gesprek met de Spaanse ambassademedewerker heb ik niet beschreven. Maar het vond plaats op 8 april 2010 . In mei 1995 heb ik het probleem voorgelegd aan Hare Majesteit Koningin Beatrix der Nederlanden en Su Real Majestad Don Juan Carlos de Borbón y Borbón Rey de España met kennisgeving aan de directie van de Baak .

P.S. Ik wist niet dat Isabel Lorda Vidal zo goed Nederlands kon lezen. Ik heb alleen in het Spaans met haar gecommuniceerd.