EEN DROOM VAN SHAKESPEARE EN EEN HARTCHIRURG EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 4 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Viering Leidens ontzet in De Brabander heb ik gekeken naar Blauw Bloed met bijzondere items over de in het Duitse Garmisch Partenkirchen woonachtige Koning van Thailand, George, Charlotte en Louis van Cambridge en Graaf van Buren. Vervolgens had ik een droom waarin ik een bezoek bracht aan een Nederlandse hartchirurg. Hij vertelde mij dat hij een werk van William Shakespeare had gelezen. De droom kwam vermoedelijk voort uit een bijzonder moment aan het eind van onze excursie naar Granada. Ik had traditiegetrouw het voorrecht om voor in de bus te mogen zitten. Op de andere bank voorin maakten Francis en Sabine plannen voor de komende reis naar Córdoba. Toen Francis mij aankeek met een mondkapje op ging er plotseling een flits door mij heen van een foto waarop Diana een hartoperatie bijwoonde van harchirurg Hasnat Khan.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik na mijn bezoek aan de kerkdienst in Los Boliches onder leiding van Ds Dirk Griffioen uit Baambrugge inzake de wijngaard van De Heer mijn documenten d.d. 4 oktober vanaf 5 januari 1991: 1997Starter van het jaar 1998 Smart 2002 L@rix Technology Group 2003 Information is the business 2004 I hope you don’t mind 2005 Doornenburg 2006Transparantie 2009 Don’t think pink but red and purple 2010 Moszkowicz en de hondenbelasting 2011 Drie jaar na de Reünie School Reserve Officieren Cavalerie (SROC) in Amersfoort en 2012 Bezoek aan Nederland.