IVO NIEHE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 9 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991

09:30 Na verzending van 28 jaar Stichting Cervantes Benelux en mijn documenten d-. d 8 oktober vanaf 5 januari 1991 en Het Licht op Kasteel Doornenburg  heb ik gekeken naar het Gouden Televisiergala 2020. Ik ben trots op de oeuvreprijs voor Ivo Niehe. In dit verband memoreer ik mijn verbindende elementen waarin de naam Niehe is vermeld, t.w. Koninklijke Luchtvaartmaatschappij Cervantes, Bank Cervantes Benelux, Taak en samenstelling van de Raad van Bestuur, Businessplan, Het gelijk van de astroloog, Retour Nijmegen-‘s-Gravenhage, Verdere ontwikkelingen, Beëindiging gewapend conflict, The Court of Justice of Northampton, Nederlandse Club Costa del Sol, Over de brug komen, Wat de toekomst brengen moge, Berichtgeving uit de Domstad in het jaar 1997, Drijvende krachten, Dries van Agt, ABN-AMRO, Utrecht 1 juni 1997 tot en met 31 januari 1999 en Burgemeester Opstelten, Royal Cervantes Airlines in de maak, De machtigste vrouw van Nederland en ABN-AMRO, Eton College en het bericht van Mr Ingeborg Mussche beste Maagd: Investeren in een ongewoon zakelijk project kan lucratief blijken te zijn. Wees diplomatiek tijdens een belangrijk bezoek. Contact met een levendig lid van het andere geslacht zal u opvrolijken, maar blijf in de liefde ook realistisch.

Schorpioen: Maak een eind aan een relatie waarbinnen de ander alles vanzelfsprekend vindt; op de iets langer duur zal irritatie het winnen van liefde. Wees op uw hoede en maak duidelijke afspraken als iemand iets waardevols wil lenen.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend mijn verbindende elementen d.d. 9 oktober vanaf 5 januari 1991: 1992 Oprichting Stichting Cervantes BeneluxOprichtingsakte Stichting Cervantes Benelux 1996 HartbewakingBritish Heart Foundation 1997 Procedure 97 / 2152 BELEI R08 II G32Letters to Diana, Princess of WalesBeschikbaarheid 1998 In de wolken 2000 UitgeverVerwijzing naar Madame Tussauds in Warwick Castle 2005 Onder de Keizerskroon 2006 Eindredacteurs voor Foco nodig 2007 My Number Two 2009 Dutch American Heritage Day 2009 2010 Voortgang kabinetsformatie 2011 Nijmegen-Torremolinos.