AUDREY HEPBURN VAN HEEMSTRA, HOTEL PRÍNCIPE IN BENALMÁDENA, MIJN DOCUMENTEN D.D. 10 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991 EN COMMUNICATIE, FOCO, MICHIEL MULDERINK EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 11 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991

09:40 Na verzending van Ivo Niehe en mijn documenten d.d. 9 oktober vanaf 5 januari 1991 gaan mijn gedachten terug naar het interview dat Ivo Niehe ooit heeft gevoerd met Audrey Hepburn. In de cafetería van Hotel Príncipe in Benalmádena hangt een reuzengrote foto van haar. Zij is familie van onze voormalige ambassadeur Schelto baron van Heemstra. Hotel Príncipe heb ik vermeld in Príncipe en Van Polo House tot La Paloma. Audrey Hepburn zien we in Gesprek met Steven Spielberg, Bij jouw 49ste verjaardag, Brieven en CD’s verzonden aan nieuwe bewindslieden: RTL7 meldt dat een velletje postzegels met de afbeelding van Audrey Hepburn 400.000 euro oplevert. Dan kan Jan Bloem nu ook toucheren met de vier velletjes die ik hem op 27 mei 2009 in Amstelveen heb verstrekt. Over Audrey Hepburn lees ik overigens dat zij was geparenteerd aan de families Van Heemstra en Quarles van Ufford. Zij was zelfs een dochter van Ella van Heemstra. Het is dus geen toeval dat mijn portemonnee met de visitekaartjes van Schelto van Heemstra op 31 augustus 2010 is ontvreemd. Info verzonden aan nieuwe regering, Kabinet Rutte kan aan het werk. Met deze gedachten ben ik vervolgens naar Benalmádena Costa getogen waar de barkeepster van de cafetería de foto van mij, Audrey en haar successievelijke echtgenoten heeft geschoten. Vandaaruit ben ik met bus M103 naar ziekenhuis Xanit gereisd en vandaaruit naar Finca Los Caballeros gewandeld. Geheel onverwacht werd de inloop van onze club een groot succes met een zeer professioneel optreden van onze ‘fab four’ bestaande uit onze voorzitter Wilmar, John, Paul en Bas beste Maagd: Een ingrijpende gebeurtenis kan u dichterbij een doel brengen; de omstandigheden zijn met u. Noem uw prijs en wacht af. Houd een waas van geheimzinnigheid in stand. In financieel opzicht is het van belang zorgvuldig te plannen.

Schorpioen: Omstandigheden kunnen in uw voordeel veranderen; uitstel blijkt geen afstel. Neem initiatieven en leg het accent op een eerlijke verdeling van taken. Bepaal zelf wat u wilt doen en hoe u dat gaat aanpakken. Doe niet alles tegelijk.

Dat is een goed advies met het oog op komende bestuurswisselingen. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 10 oktober vanaf 5 januari 1991: 1994 EvaluatieverslagEncuentro Real 1996 De Engelenburg overnemen 1997 Terugblik en Perspectief 1999 Het elfde gebod 2001 Beëindiging gewapend conflict 2002 Familieaangelegenheden 2003 Brief van Friso en Mabel 2004 Congratulations on your 66th birthday 2006 Alle Berichten uit De Zevende Hemel tot 10 oktober 2006 2007 Thom de Graaf uit Warmond 2008 Per cable turtle naar Stratford-upon-Avon en Warwick 2009 VisieontwikkelingHerfst op De Engelenburg(1)  – Herfst op De Engelenburg (2)2011 Primer día de la nueva etapa de transición

13:15 Na verzending van het bovenstaande ontving van de heer G.C.L.M. Peters uit Nijmegen ontving ik bericht dat hij op zeer korte termijn zijn functie als Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux zal neerleggen. Ik ben de heer Peters zeer erkentelijk voor zijn jarenlange betrokkenheid bij onze stichting. Dat betekent dus dat we dienen te werken aan een nieuw stichtingsbestuur. We hebben in de afgelopen 28 jaar ontzettend veel molens in beweging gebracht hoewel het ook vaak vechten tegen windmolens is gebleven. Ik hecht eraan om samen met al onze vertrouwde collega’s een vervolg te kunnen blijven geven aan het in 1992 ingeslagen beleid.

Ik ontving gisteren als Instituto Cervantes Benelux ook de Foco van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland. Deze keer een interview met Michiel Mulderink, directeur en medeëigenaar van het instituut Fuentes waarover ik al eerder heb geschreven en mij in gedachten terugbrengt naar het organisatieconcept dat ik al in 1979 voor ogen had. Ik beschouw Michiel Mulderink dus als een geestverwant en herken de inspanningen die hij heeft moeten leveren om met vier personen een dergelijke landelijk opererende organisatie van de grond te tillen.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 11 oktober vanaf 5 januari 1991: 1994 Correctie 2000 Brian Woods 2003 Portemonnee gestolen 2004 El cochinillo feroz 2005 Terug uit Nederland 2006 Brieven inzake the cable turtle of purple 2007 Royal Fortis Santander 2010 Rondom Paleis Huis De Voorst te Eefde en 2012 Eerste dag Vierdaagse Marbella.