DÍA DE LA HISPANIDAD: IS NAPOLEON DE SLEUTEL VAN HET VERHAAL EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 12 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991?

Na verzending van Audrey Hepburn van Heemstra, Hotel Príncipe in Benalmádena, mijn documenten d.d. 10 oktober vanaf 5 januari 1991 en communicatie, Foco, Michiel Mulderink en mijn documenten d.d. 11 oktober vanaf 5-januari 1991 zag ik het programma ‘Wie is de mol’ op het eiland Elba. Daarin werd de vraag gesteld ‘Is Napoleon de sleutel van het verhaal?’.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan The golden key mijn verbindende elementen waarin Napoleon is vermeld: 1996 Ontmoetingen in Het Stadhouderlijk Hof te LeeuwardenThe 28th of November 1997 ErkenningLetters to Diana Princess of Wales 1998 FlexiwerkenEuropees onderwijssysteemKasteel Terworm 1999 Alle ballen verzamelen 2000 Retour Nijmegen-Wassenaar IIDe proef op de som 2001 DynastyVisita a Mérida 2002 Berichtgeving aan mijn wereldwijde netwerkBewijs van inschrijving Instituto Cervantes van het Benelux Merkenbureau d.d. 28.02.1995Nieuwsbrief 001 en 002Bericht aan de directie 001 2003 Vijfde bericht uit de Keizer Karelstad Jeanius naar Amerika 2004 Herbevestiging IVReunion & Change ManagementDe geest van de sangríaAls dieren konden sprekenHealing & ReconciliationDagboek 2005 Congres voor het Nederlandse bedrijfsleven aan de Costa del Sol 2006 DurfinvesteerdersVan der Heyden als StaatsmanPersoonlijk onder onsjeTweede brief uit Parijs: La VéritéIt’s summertime! She believed in me 2007 Multifunctioneel centrum 2008 Super Tuesday 2009 Letters to Diana Princess of Wales 2010 Autorit door De GraafschapExeter en de strijd om de troonDe Troon Deel 2 2011 Historisch bezoek aan het kasteel Belmonte en Victoria Kent.

Na de eerste kerkdienst van het seizoen 2020-2021 in het Holland Huis onder leiding van Dr Ds Dirk Griffioen uit Baambrugge heb ik op uitnodiging gastvrijheid genoten waarna ik door een Argentijnse taxichauffeur naar Torremolinos ben vervoerd uit Buenos Aires. Ik heb hem van mijn ervaringen in zijn geboortestad in kennis gesteld en bij thuiskomst belangstelling geconstateerd voor Fernández Cuesta: Valor y poder económico de la lengua española. Dat was de Spaanse advocaat die na mij vragen te hebben gesteld zelf de antwoorden gaf waarop Luis Chirinos opmerkte “Es una buena observación” beste Maagd: Hecht geen waarde aan de praatjes van iemand die denkt de waarheid in pacht te hebben op financieel gebied. Geef geen inzage in persoonlijke omstandigheden. U kunt een mooie winst boeken als u niet te onbescheiden bent.

Schorpioen: Iets wat u hebt verloren of op andere wijze bent kwijtgeraakt blijkt misbaar en dat lucht op. Laat gebeuren wat gebeuren moet als de situatie wat onoverzichtelijk is. Misschien kunt u alleen een zaak opzetten of voortzetten.

Uit mijn ervaringen met de heer Henk Koning als voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden heb ik begrepen dat het mij is toegestaan om tot en met mijn 75ste levensjaar het voorzittersschap van de Stichting Cervantes Benelux te blijven vervullen. Aan de opvolging van de heer G.C.L.M. Peters als secretaris en penningmeester wordt thans gewerkt.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 12 oktober vanaf 5 januari 1991: 1993 Uitnodiging Stiens 1994 Ontwikkelingen in het onderwijsTipgeld 1996 Retourzending 1997 Non profit like non profit 2000 Egidius van der Heijden 2002 Vijftig jaar Ernst en Luim 2004 Van Brussel naar Buenos Aires en terugUw brieven d.d. 28/06 en 19/8 2004 2005 Dijkstal Number One 2006 In het spoor van de astroloog 2007 Zeeuwse mosselen 2008 Enlaces 2009 Het Malaca Instituto als coördinatiepunt van het Cervantesweb in Spanje en 2010 Tijdens de verbouwing gaat de verkoop gewoon door.