HET LICHT OP JOHANNES, CERVANTES EDITIONS, BRIEF VAN HIS ROYAL HIGHNESS THE PRINCE OF WALES, MIJN DOCUMENTEN D.D. 13 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991, HET LICHT OP ZWITSERLAND EN CERVANTESONLINE.CH EN AMAZON.COM

09:10Afgelopen zondag werd mij de eer vergund onderstaande lezing tijdens de kerkdienst van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol in het Holland Huis ten gehore te brengen. Johannes 6: 41-71.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Día de la hispanidad: Is Napoleon de sleutel van het verhaal en mijn documenten d.d. 12 oktober vanaf 5 januari 1991?  mijn verbindende elementen waarin de naam Johannes is vermeld alsmede mijn verbindende elementen d.d. 13 oktober vanaf 5 januari 1991: 1997 Investeren in relatie 1998 Schot in de roosMondriaan 2003 La fiesta del pilar 2004 Learning by experience 2005 Virgen de la Victoria 2006 Liesbeth en Raquel 2007 Alumnidag 2007 2008 Een eigen huis een plek onder de zon 2009 Het Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden 2010 Afscheid van Jan Peter Balkenende 2011 Excalibur het zwaard van Koning Arthur en 2012 Derde dag Vierdaagse Marbella beste Maagd: Door u grootmoedig op te stellen kunt u omgaan met alles wat uw pad kruist. De noodzaak van een radicale verandering kan duidelijk worden. Een natuurlijk talent kan zich ontwikkelen tot een winstgevende zaak. Aarzel niet en begin.

Schorpioen: Veel draait vandaag om communicatie en er kan iets volkomen verkeerd gaan. Een afspraak kan op zich laten wachten ook al gaat de hele dag de telefoon. Zorg voor u de deur uitgaat voor een goed ontbijt.

Ik heb besloten voorlopig de deur niet uit te gaan maar mij te wijden aan een inventarisatie van de documenten waarin de naam Johannes is vermeld. Daarbij blijf ik aandacht houden voor goed ondernemerschap zoals dat vanmorgen ook in Goedemorgen Nederland werd gepropageerd. Binnen het kader van Cervantes Editions is er ook aandacht voor de fusieprocessen die zich bij de uitgeverijen Wolters Kluwer en Reed Elsevier hebben voorgedaan en de brief van 13 oktober 1998 van Prins Charles Philip Arthur George van het Verenigd Koninkrijk.

14:10 Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen waarin Zwitserland of Van Zwitserland is vermeld: 1966-1969 Pedagogisch onderwijsCervantes VerzekeringenBank Cervantes Benelux 1994 Bericht van de Vereniging Spaans op School en andere wederwaardighedenEinigkeit und Recht und FreiheitEen rituele wandeling 1997 Tomorrow never dies 1998 BurengeruchtVerdere ontwikkelingenDe paarse vlinder en het blauwe lichtM484 KKG 1999 Cervantesonline 2000 Terugblik en Perspectief28 september 2000 2001 Notariële akte van 1 november 1982 en Rapport Klynveld Kraayenhoff inzake herstructurering NIOW-groep 2002 Geboortedag van mijn vader FlorisING Private BankingEntrega de mi libro Letters to Diana Princess of Wales a Valerio Yovenko para el Presidente Vladímir Vladímirovich Pútin de la Federación RusaKennismanagement en deadlinesLewis debt services en de strijd tussen de beer en de stier!!!Bank Cervantes BeneluxOntvangstbevestigingBericht uit De Zevende HemelBoek 010 verkocht aan Rob de Vries-Stadelaar uit Sneek in FrieslandRechtszaak Paul Burrell2003 Contabilidad AEPE BeneluxFrits BolkesteinKok meldde affaire Margarita nietMohamed Al Fayed verhuisd naar ZwitserlandWarm welkom voor prinselijk paarOplossing financieel dilemmaGibraltar The RockNassaublauw, Rood, Paars en OranjeCervantes Seguros 2004 Werkverslag SpanjeFranse kaas en Spaanse wijn in Hotel Gvadalpín te MarbellaAfleggen van De EedThe World is My WitnessBericht uit De Zevende HemelCervantesonline.chSpider in the WorldWideWebVernieuwingen 2005Nico wordt de chauffeurFinishing touch 2005 Diana, verheel van een prinses Deel 1Sint Gerlach25 miljoen dollarNieuwe statistieken juli 2005Kerstkaarten 2006 LunettenOpening congres in de aula van de Universiteit van MálagaSalon DulcineaCoupe Lucaya 2007 The KingmakerHet Rijk AlleenTop label domeinnaamElizabeth The Virgin QueenDe weg naar gerechtigheidEngland eliminated 2008 Vijftien jaar Paars, Rood en Oranje2009  Prinses Irene zeventig jaar 2010 Vitesse of AZSchavuit van Oranje Deel 4Earl Charles Spencer, Thom de Graaf en de dames van OranjeDe langste dag van 2010Argentinië in de Keizer KarelstadWorldhotels en het Instituto Internacional SampereWilliam en Catherine gaan trouwen 2011 Jaarvergadering Levende Talen op zaterdag 2 april 2011 in UtrechtUna botella de vino Argentino de San JuanOp weg naar kerstmis 2011 2012 Eerste depot handelsmerk tien jaar verlengd en Gijón inschrijving en uitreiking materialen. Sleutelfiguur in Zwitserland is de heer Johan Buckert in Bazel. Het nieuws van vandaag: Jeff Bezos van Amazon verdient 8,5 miljard dollar in één dag en komt weer boven 200 miljard dollar.

Wellicht kan Juan Carlos nu eveneens goede zaken doen in de Verenigde Arabische Emiraten. Naar verluidt heeft hij ook een bankrekening in Zwitserland