MIJN DOCUMENTEN D.D. 14 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Het Licht op Johannes, Cervantes Editions, Brief van His Royal Highness The Prince of Wales, mijn documenten d.d. 13 oktober vanaf 5 januari 1991 , Het Licht op Zwitserland en Cervantesonline.ch en Amazon.com  had ik een gesprek met het thuisfront in Nederland en zag vervolgens het gesprek van Ivo Niehe met onze huidige Minister Wopke Hoekstra van Financiën uit Bennekom.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 14 oktober vanaf 5 januari 1991: 1996 Counselling 1997 Uw stukkenFaxbericht Commissie Knol 2000 De grote sprong 2002 Rechtszaak Paul Burrell 2003 Bezoek aan Banco PopularInstituto Cervantes Benelux 2004 Een kern van waarheid 2005 eNederland-Congres 2006 Vier jaar na de eerste rechtszitting van Paul Burrell 2007 El Quijote en la Televisión Española 2008 Bodemprijs honderd miljoen 2010 Installatie Kabinet Rutte VerhagenGelukwens benoeming aan Minister Uri Rosenthal van Buitenlandse ZakenGelukwens benoeming aan Minister Piet Hein Donner van Binnenlandse Zaken en KoninkrijksrelatiesGelukwens benoeming aan Minister Maxime Verhagen van Economisch Zaken, Landbouw en InnovatieGelukwens benoeming aan Minister Jan Kees de Jager van FinanciënGelukwens benoeming aan Minister-President Mark Rutte  Gelukwens benoeming aan Minister Marja van Bijsterveldt van Onderwijs, ultuur en WetenschapGelukwens benoeming aan Minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie 2011 en 2012 Vierde dag Vierdaagse Marbella beste Maagd: Reken er niet op dat anderen zullen doen wat u van hen verwacht. Voor studenten is dit een goed moment voor research; een saai onderwerp kan tot een fascinerend inzicht leiden. Een creatief project kan veel tijd opeisen.

Schorpioen: Sommigen kunnen vandaag de deal van hun leven sluiten. Houd het voor u tot alles ondertekend is, anders kan een medewerker de kaper op de kust zijn. Uw begrip van complexe concepten zal u goed van pas komen. Ik zal dit advies ter harte nemen. Ik citeer daartoe mijn brief aan onze voormalige advocaat en procureur Mr Gijsbrecht van Amstel: Van der Heyden/Halbertsma d.d. 16 maart 2000: Ik denk dat er in de nabije toekomst weer een belangrijke taak voor u is weggelegd bij het opmaken van contracten. Daarmee heb ik met u nog de beste ervaringen. Ik hoop dat We vanaf 1 juni van dit jaar weer goede zaken kunnen doen.