NIEUW ELAN BIJ HET NEDERLANDS ELFTAL, MIJN DOCUMENTEN D.D. 16 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991, MARCEL BOEKHOORN EN HET LICHT OP JOHANNES

12:00 Volgens Rivkah op het Veld speelde het Nederlands voetbalelftal woensdagavond in Bergamo met Nieuw Elan tegen Italië (1-1). Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht ’t Goude Hooft, Wijk bij Duurstede en mijn documenten d.d. 15 oktober vanaf 5 januari 1991 mijn verbindende elementen d.d. 16 oktober vanaf 5 januari 1991: 1993 Voorbereiding bezoek aan Stiens 1996 Huishoudelijke klusjes 1998 So, und jetzt ein Bavaria 1999 Toekomstbeeld 2002 Instituto Cervantes Limited England and Wales/Paul BurrellPuinruimen en herstarten 2003 NEC-Krakow 2004 English breakfast 2005 I am sailing 2006 Op samenwerking komt het aan  2007 The Diana Inquest Part 2 2008 Uitnodiging uit Breda 2009 Nieuw Licht op Brussel Deel 2 2010 Kabinet Rutte kan aan het werk en 2011 Torremolinos-Albufeira beste Maagd: Zakelijke onderhandelingen kunnen een vreemde draai nemen en uw volle aandacht opeisen. Uiteindelijk zal extra inspanning waardevolle gevolgen hebben. Hard werken en een zuivere benadering leiden bij elk project tot succes.

Schorpioen: De aankoop van iets waarop u uw zinnen hebt gezet gaat misschien niet door als een hoger bieder u dwarszit. Probeer op voorhand een deal te sluiten met de verkoper. Een gezondheidsprobleem kan te wijten zijn aan luchtvervuiling.

Ik heb de indruk dat de lucht hier aardig zuiver is aan de Middellandse Zee. Astrid Kersseboom liet vanmorgen in het NOS Journaal weten dat er een koper is voor de HEMA. Zij zijn in onderhandeling met de huidige eigenaar. Om 09:00 noemde zij de naam Marcel Boekhoorn. Om 10:00 liet zij die naam achterwege. Ik heb liever dat Marcel zijn geld in ons bedrijf steekt dan in de HEMA. Marcel Boekhoorn is vermeld in 2010 Ontmoetingen in het Stadhuis van NijmegenTerwijl De Tweede Kamer vergadert 2011 Cuadragésimo cumpleaños de la Princesa MáximaSucces voor Mr Abraham Moszkowicz The Next StepDe opvolging van Herman Tjeenk Willink in de Raad van StateWie wordt de nieuwe burgemeester van Nijmegen? 2012 Toine Manders en Kasteel Drakensteyn en Inventarisatie Spaans in de Benelux .

19:05 Na verzending van het bovenstaande heb ik mijn dossier inzake ‘Johannes’ voltooid. Vervolgens heb ik vanaf 17:30 een bezoek gebracht aan mijn Argentijnse kapper uit de regio Misiones in de directe omgeving van Iguazú. Ik had er een aardig onderhoud met een goed Nederlands sprekende Russische vrouwelijke arts die naar haar zeggen met een Amerikaanse arts is getrouwd. Vanzelfsprekend heb ik haar laten weten dat ik de heer Valerio Yovenko in 2002 heb verzocht mijn boek in het Russisch te vertalen ten behoeve van de President van de Russische Federatie. De naam Johannes en/of Johannesburg is onder meer vermeld in Notices historiques et généalogiques sur les nobles et anciennes maisons Van der Heyden dite De la Bruyère, Voorgeschiedenis van Johannes van der Heyden van Baak en diens nakomelingen, Joannes Everhardus Canisius van der Heyden van Baak (overleden 9 december 1711) en nazaten, Joannes Everhardus Canisius van der Heyden van Baak (1728-1804) en nazaten, Vereiste papieren Instituto Cervantes Benelux Engeland en Wales en Requiered Papers.