BLAUW BLOED, MIJN DOCUMENTEN D.D. 18 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991 EN HET LICHT OP ELIZABETH

15:00 Aansluitend aan mijn bericht Het Licht op Maastricht en mijn documenten d.d. 17 oktober vanaf 5 januari 1991 heb ik vanmorgen deelgenomen aan de kerkdienst van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol in het Holland Huis in Torremolinos onder leiding van Dominee D. Griffioen inzake de wijngaard van de Heer en heb vervolgens gekeken naar Blauw Bloed van dit weekend met onder andere beelden van de nationale feestdag van Spanje op 12 oktober. Presentator Jeroen Snel spreekt hierin over ‘wandaden’ van Koning Juan Carlos. Hiertegen teken ik ernstig bezwaar aan. Het beleid van het voormalige staatshoofd is thans onderwerp van onderzoek bij de Spaanse Justitie en tot op heden is er nog geen uitspraak over eventuele staatsrechtelijke fouten. Juan Carlos en Felipe staan onder grote politieke druk. Als Residente de España ondersteun ik vanzelfsprekend het mandaat van Koning Felipe en nu Juan Carlos zijn verantwoordelijkheden heeft neergelegd als Constitutioneel Monarch is hij mijns insziens vrij om als zakenman door het leven te gaan in Abu Dhabi. Ik denk wel dat er een verschil is tussen Vader en Zoon. Ik heb met Felipe al contact vanaf 9 mei 1996. Ik vind het een schandaal dat Zijn foto in het openbaar werd verbrand in Catalonië. In 1936 is daar de Spaanse Burgeroorlog begonnen met alle gevolgen vandien. De Catalanen dienen zich daarvan bewust te zijn. De op 31 oktober 2018 in het Instituto Cervantes te Madrid  voorgelezen Spaanse Grondwet is ook in hun belang.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 18 oktober vanaf 5 januari 1991: 1996 The Cable Turtle 1999 Cordon bleu con salsa Diana 2002 Letters to Diana Princess of Wales 2003 Amerikaanse avond 2004 Nico wordt de chauffeur 2005 Tijd voor de overname 2006 Het dagboek van 2002 2007 Hoog Keppel of Laag Keppel 2008 Het Duo Girasol is terug in het Gran Hotel Cervantes 2010 Zending gesorteerd in sorteercentrum 2011 Onda Verde Albufeira: De nieuwe wereld van Don Quichot

16:30 Na verzending van het bovenstaande gaan mijn gedachten thans analoog aan mijn document Nieuw Elan bij het Nederlands elftal, mijn documenten d.d. 16 oktober vanaf 5-januari 1991, Marcel Boekhoorn en Het Licht op Johannes uit naar mijn verbindende elementen waarin de naam Elizabeth is vermeld.