LA VUELTA, DE KAMER VAN KOOPHANDEL VAN ARNHEM, MIJN DOCUMENTEN D.D. 21 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991, RANDSTAD UITZENDBUREAU EN AMALIA EN ALEXIA UIT GRIEKENLAND TERUGGEKEERD IN HUIS TEN BOSCH

Na verzending van Het Licht op Amalia en mijn documenten d.d. 20 oktober vanaf 5 januari 1991 heb ik na een bezoek aan Clínica Dental Milenium de wijzigingsformulieren voor de bestuurswisseling van de secretaris-penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux per post verzonden naar de Kamer van Koophandel in Arnhem. Ik ben zeer gelukkig dat mijn oudste zoon Drs M.F.A. van der Heijden zich bereid heeft verklaard om zijn bestuurlijke expertise en know how op bestuurlijk- en managementniveau met ons te gaan delen. Ik hoop dan ook dat dit een begin wordt van een nieuwe ontwikkeling van onze organisatie op het moment dat hier in Spanje opnieuw de Vuelta van start is gegaan vanuit de Frans-Spaanse grensplaats Irún. De Vuelta wordt dit jaar uitsluitend in het noorden en noordwesten van Spanje verreden. De tweede etappe gaat vandaag van Pamplona naar Lekunberri in het Baskenland.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen waarin de Vuelta is vermeld: 1992 Tussenrapportage uit El Toboso 2000 Geen zee te hoog 2005 Uit Arnhem terug 2007 Koningin Beatrix 69 jaar 2009 Het Gouden Boek van BrummenLa Vuelta en de Cervanteskring Noordwijk aan de zuidkustHeinekenborrel 2009 2010 Experiencias holandesas 1989 en het Cervantes Management CentreHet speelveld is uitgezet en de wedstrijd kan beginnenRetour Torremolinos-NijmegenEen bijzonder Nederlands-Engels gesprekBericht uit de Verenigde Staten inzake Letters to Diana Princess of Wales2011 Villa in Spanje of in Eerbeek en 2015 De Vuelta in Málaga.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 21 oktober vanaf 5 januari 1991: 1999 Schreiner en CervantesUitbreiding netwerk 2002 De kamer vol dwazen 2003 A Royal Duty I 2004 Me encantan los holandeses  2005 Nieuw Elan Internationaal 2006 ¡Viva España! 2007 Onze vermogensbeheerder in beeld 2008 NEC-Vitesse in het spoor van Floris 2010 Ratelband en VitesseManagementproject Bedrijfscommunicatie en 2011 Mark Rutte op bezoek in Moskou en The Lady of the Lake beste Maagd: U kunt zich door familie of vrienden onder druk gezet voelen om geld te steken in een gezamenlijk project waarvan u intuïtief aanvoelt dat het een slechte investering is. Zeg eerlijk wat u denkt; geld is niet het belangrijkste in het leven. Schorpioen: Er kan een ernstige situatie ontstaan die u kan dwingen de motieven achter uw daden te analyseren. Emoties kunnen intens worden en een eenvoudig gesprek kan iemand in woede doen ontsteken of voor een huilbui zorgen.

Ja. Het zijn moeilijke tijden. In de herfst worden veel mensen depressief. Maar laten we de moed er in houden. Een opbeurend woord doet vaak al wonderen. Dominee Griffioen liet zondag in zijn preek al weten dat we allemaal behoefte hebben aan erkenning. Ook is Gerechtigheid een belangrijk thema. In het NOS Journaal van 12:00 werd Uitzendbureau Randstad in beeld gebracht bij monde van Bestuursvoorzitter Jacques van den Broek. Het bedrijf heeft het afgelopen kwartaal 104 miljoen winst gemaakt. Randstad  is onder meer vermeld in Hfl. 111.133,60, Retour Nijmegen-Wassenaar I, Ik laat John niet voor joker gebruiken, Instituto Cervantes Limited England, Zestien jaar vrijgezel, Pasta met een vleugje wit goud, De Europese Investeringsbank en het geheim van Professor J.G. KnolEen heerlijk rijtje en Openingsbijeenkomst AEPE-Congres in Gijón in aanwezigheid van de autoriteiten en lezing van schrijfster Lourdes Ortiz en Cervantes Empleo. Tot slot heb ik gezien dat de prinsessen Amalia en Alexia van hun korte vakantie in Griekenland in Paleis Huis ten Bosch zijn teruggekeerd.