HET LICHT OP DE CLINTONS, THERESA MAY UIT MAIDENHEAD, 75 JAAR VERENIGDE NATIES EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 24 EN 25 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991

Gisternacht heb ik van 02:30 tot 04:30 op NPO1 gekeken naar het tweede verkiezingsdebat van de heren Donald Trump en Joe Biden voor het presidentschap van de Verenigde Staten van Noord-Amerika. En gisteren de uitzending over het 75-jarig bestaan van de Verenigde Naties vanuit het Vredespaleis te ’s-Gravenhage. In dit verband zag ik in de laatste Vliegende Hollander op de voorlaatste pagina de advertentie van Costa Funeral Services aan het strand stil en verlaten. De hierop hand in hand afgebeelde dame en heer doen mij zeer sterk denken aan Bill en Hillary Clinton hoewel de dame meer weg heeft van Theresa May uit Windsor Maidenhead.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 24 en 25 oktober vanaf 5 januari 1991: 1993 Gastvrije ontvangst in Stiens 1994 Aangetekend schrijven 1996 Tarief 2003 A Royal Duty V 2004 Ethiek en IntegriteitBuckingham Palace Letters 2005 ¡Vamos al grano! 2007 Het Haags Juristen College en Huis ter DuinDe NAVO-Top in Huis ter Duin 2008 Villa te koopHelen Porcelijn en Alexander Rinnooy KanDe Bilderberggroep op opnieuw in beeld 2009 Grijs verledenRonald Blankenstein 08-07-1945 – 24-10-20092010 Bezoek Spaanse Ambassadeur aan GroenloFeedback op Den Uyl en de Affaire LockheedVan Buitenveldert tot Buitenkaag 2011 Eva Jinek, de tovenaar van Alkmaar en Hans Blankert en Retour Spanje-Nederland beste Maagd: Erkenning van uw prestaties zal uw gevoel van eigenwaarde een boost geven. U kunt gevraagd worden om voor een groot publiek op te treden en u zult tegen die taak opgewassen zijn. Steek anderen een riem onder het hart. Schorpioen: Iemand kan proberen u over te halen geld in iets te steken waarin u geen vertrouwen hebt. Laat een deskundige het voorstel bekijken. Daarna kunt u beslissen of het een goede investering is en voorkomen dat geld verloren gaat. Dat is een goed advies.