HET LICHT OP DE VERENIGDE NATIES EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 26 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Het Licht op de Clintons, Theresa May uit Maidenhead, 75 jaar Verenigde Naties en mijn documenten d.d. 24 en 25 oktober vanaf 5 januari 1991  heb ik vastgesteld dat de uitzending uit het Vredespaleis over 75 jaar Verenigde Naties aan mijn berichtgeving is gekoppeld. Ik heb de VN onder meer vermeld in Mr Hylke Gerard Halbertsma, Internationale aspecten van het Openbaar Bestuur, Verdere ontwikkelingen, Geboortedag van mijn vader Floris, Tweede bericht uit de Keizer Karelstad, Cervantesonline, Alle ogen zijn gericht op…, Wij Heeren van Nijmegen, Rafael del Moral, Wereldtop te ‘s-Gravenhage, Giscard, Diana y los escépticos, Beelden en geluiden van Diana’s uitvaart, Veertigste verjaardag van Prinses Máxima, Bezoek aan de Verenigde Naties en Rennert Bilingual in New York, Inventarisatie Spaans in de Benelux en Opsomming documenten met betrekking tot Mr Abraham Moszkowicz.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 26 oktober vanaf 5 januari 1991: 1996 London Visit 1999 Reisje Parijs 2001 Spaans Staatsbezoek 2003 Waardebepaling domeinnaam 2004 Núcleo de la organización 2005 De kloof overbruggen 2007 Tony Blair schrijft memoires 2008 De feeks nog niet getemd 2010 De regeringsverklaring van Mark Rutte en het beleidsplan Cervantes Benelux en Verenigd Koninkrijk en 2011 Spiritualiteit en Rock and  Roll beste Maagd: De kans die een nieuwe baan biedt kan u in een ander sociaal milieu doen belanden en de mogelijkheid om een trede hoger te komen. Een riskante investering kan een verrassend rendement opleveren waardoor u iets extra’s kunt doen. Schorpioen: Vraag een familielid u het geld te lenen als een schuld u het leven zuur maakt met de maandelijks stijgende kosten die eraan verbonden zijn. Gaat u binnenkort verhuizen, selecteer dan tijdig wat u wilt meenemen en wat niet.

Dat is goed. In dit verband schreef ik Reina Griffioen om 08:50 “Hallo Reina, Bijzonder dat jouw vader in Huis ter Heide woont. Ik heb een heel bijzondere binding met dat dorp. Onder meer in verband met het Wereld Natuur Fonds. Paleis Soestijk staat al jaren in mijn planning als vestigingsadres van de Stichting Cervantes Benelux. Kortom voor de gehele Cervantesorganisatie in Nederland. Inclusief de Spanjaarden. Binnen een zuiver juridisch kader. Dat heb ik Liesbeth Halbertsma voorgesteld met de woorden “Als jij de kamer van Juliana neemt neem ik die van Bernhard”.