HET LICHT OP PARADOR NACIONAL GIBRALFARO, MIJN DOCUMENTEN D.D. 27 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991 EN DE ONTWIKKELING VAN INTUÏTIE: THE WORK CONTINUES

Aanstaande 9 november is niet alleen mijn 73ste verjaardag. Maar op die dag is het 35 jaar geleden dat ik mijn verjaardag vierde in de Parador Nacional Gibralfaro in Málaga. Het was gedurende een bijeenkomst van collegadirecteuren van de door Alberto Sampere uit Madrid opgerichte International Association of Language Centres in het Malaca Instituto. Gibralfaro is onder meer vermeld in Bezoek aan Fuente Vaqueros en Granada, Morgen ben ik weer jarig, Worldhotels en het Instituto Internacional Sampere, Mijn 63ste verjaardag 25 jaar Andalusische inspiratie, Guillermo Alejandro no a Zürich para el Benelux, Westminster and Scotland Yard, De vooravond van een nieuwe tijd, Veertien jaar na een bijzondere kerst in Friesland, Het Top Centre in Diemen de voorloper van Cervantes Empleo, AEPE-Congres in Cuenca en Mr Abraham Moszkowicz opnieuw aan het woord en Peter Pan en de Toekomststraat.

De geplande NCCS- excursie naar Córdoba gaat niet door. Het is triest. Maar dit verhindert mij niet mijn verbindende elementen d.d. 27 oktober vanaf 5 januari 1991 te memoreren: 1993 De Stichting Beroepsgerichte Opleidingen en de Stichting Nieuw Elan  1997 Brief van de Minister van Sociale Zaken en WerkgelegenheidDe touwtjes aan elkaar 1998 Balance sheet Instituto Cervantes Ltd England and Wales 1999 Alle ballen verzamelen 2003 A Royal Duty VI 2004 Het schijnbaar onoverbrugbare overbruggen 2005 Een korrel zout of water bij de wijn? 2007 Wellecom Revival 2008 Brabantszicht 2009 De Eerste President van de Europese Unie 2010 Terwijl De Tweede Kamer vergadertBeelden uit Santiago en La Coruña en 2011 Als er een feestje is ben je er altijd bij beste Maagd: Op liefdesgebied kunt u zich in de Zevende Hemel wanen. Tijdens een familiegebeuren kan iemand intimiteiten onthullen die u liever geheim had gehouden of liever niet had geweten. Houd rekening met wijzigingen in uw werkschema. Schorpioen: Om een leidinggevende positie te veroveren of te behouden moet u uw intuïtie ontwikkelen en leren ernaar te luisteren. Blijf waardig en kalm als op de werkvloer een machtsstrijd ontstaat. Stel u gereserveerd op en wacht af.

Dat is goed. Tenslotte las ik mijn verslag en impressie van de inloopborrel van 9 oktober. Met dank aan de webmaster van de NCCS voor de fraaie vormgeving.