HUIS TER HEIDE, REINILDIS VAN DITZHUYZEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 28 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991

Nu de geplande excursie naar Córdoba vandaag geen doorgang vindt gaan mijn gedachten aansluitend aan mijn verslag en impressie van de inloopborrel van 9 oktober in mijn bericht Het Licht op Parador Nacional Gibralfaro, mijn documenten d.d. 27 oktober vanaf 5 januari 1991 en de ontwikkeling van intuïtie: The work continues uit naar Huis ter Heide bij Zeist.

In dit verband memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 28 oktober vanaf 5 januari 1991: 1998 Ons poldermodel 1999 El mundo de mañanaActualidades 2005 Día de decisiones 2007 Veranderingen bij Vitesse in Arnhem 2008 Hondenbelasting 2009 Scheveningen 5 november 209 gaat niet door 2010 Albert Ferrer trainer van FC Cervantes Arnhem en2011 Deadline vrijdag 28 oktober 2011. De Spaanse samenleving is van huis uit gebaseerd op ‘Casa Real, Armas e Iglesia’ beste Maagd: Zet de puntjes op de i van hetgeen u onder handen hebt. Doe tevoren goed uw huiswerk als u gaat solliciteren. Dit is geen dag om risico’s te nemen; u zult zich het meest op uw gemak voelen in een stabiele positie. Pas op voor kouvatten. Schorpioen: Met geduld overwint u alles en als u daarvan een voorbeeld wilt zien zal zich dat binnenkort openbaren. Verwen uzelf met iets moois; een kille ruimte wint aan warmte met wat bloemen. Bewijs op de werkvloer uw betrouwbaarheid.

Bij deze.