WIJ BEATRIX, BIJ DE GRATIE GODS, KONINGIN DER NEDERLANDEN, PRINSES VAN ORANJE-NASSAU EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 30 OKTOBER VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Doña Leonor Princesa de Asturias, mijn documenten d.d. 29 oktober vanaf 5 januari 1991 en het licht op Purmerend zag ik de documentaire Rey Felipe VI Retrato de un Príncipe en in aansluiting op de laatste woorden “Wij Beatrix, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, enz. enz. enz.” heb ik een lijst samengesteld met mijn verbindende elementen waarin Hare Majesteit Koningin Beatrix is vermeld.

In dit verband memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 30 oktober vanaf 5 januari 1991: 1992 Opnieuw een bedankje 1994 GoudkoortsInstituto Vereniging Spaans op SchoolUw enquête activiteitencode d.d. 28 oktober m.b.t. S211928 1996 Scholing allochtonen ter attentie van de Minister van Economische ZakenScholing allochtonen ter attentie van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid 1999 Van work-aholic naar life-aholic 2000 Koning Constantijn 2003 Pijnacker 2004 Andermans veren 2006 Everything I do I do it for youHopelessly devoted to you 2007 De Heilige Elizabeth 2008 Los Imperiales de Nimega 2010 Terugblikken op 22 juli 1997 en reis naar Amsterdam en 2011 Impressies van mijn bezoek aan Paleis Soestdijk beste Maagd: Binnen een relatie kunt u aanvoelen dat er iets scheef zit, maar op vragen zult u geen bevredigend antwoord krijgen. Wees standvastig en oefen geduld. Leg u erbij neer dat sommige mensen niet gelukkig zijn als ze geen problemen hebben. Schorpioen: Instabiliteit, onbekendheid en onvoorspelbaarheid kunnen u blokkeren. Het is niet duidelijk of dit tijdelijk is of een begin. Ook als u alles perfect regelt, zult u zich erbij moeten neerleggen dat anderen het anders willen.

Daar kan ik mij wel iets bij voorstellen.